У Копачівці відграли «4 аккорди»

28 Травня 2016, 12:30
2003

Мистецьке дійство відбулося в Копачівці 27 травня. Зібрав усіх небайдужих вечір акустичної музики «4 акорди» у будинку культури. У залі було чимало люду, в основному учні. До слова, чотири попередні зустрічі проходили в Рожищенській бібліотеці для дітей, тепер – в Копачівці. Організатор – вчитель і музикант за сумісництвом Сергій Янішевський.

Каже тут в музиці і мистецтво, і виховання.

2

2

2

2

2

 

«Намагаємося привчити дітей слухати справді якісну музику. Та і піти на концерт – краще, ніж пробувати цигарки чи пиво за межами дому», - коментує Сергій Янішевський.

Власні пісні та кавер версії виконували Юрій Дмитрук та Сергій Янішевський, Віталій Редька зіграв на електрогітарі. Кожен з виконавців має основне заняття, роботу, поки що музика лише хобі.

2

3

 

Приміром, Віталій Редька – студент, майбутній програміст. Музикою хотів би займатися професійно, однак такої можливості поки не має, втім, гру на електрогітарі покидати не має наміру.

«Для цього треба інструменти, команду, приміщення. Поки що такої можливості не має, але грати буду, бо на електрогітарі – більше можливостей, особливо коли з голосом не дуже 9 сміється – авт..). А взагалі грати я починав на класичній»,- розповідає Віталій Редька.

4

 

Юні поціновувачі музики, а їх прийшло чимало,  лишилися задоволені, не шкодували оплесків. Хочеться сподіватися, що такі вечори стануть традицією

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024