В Носачевичах освятили новозбудований храм

04 Серпня 2015, 09:10
2073

Відбулось освячення новозбудованого храму на честь святої рівноапостольної Марії Магдалини села Носачевичі Рожищенського благочиння.

Чин освячення нової церкви, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, звершив благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко, якому співслужили більше 10 священиків Рожищенського і Ківерцівського благочинь, повідомляє офіційний сайт Волинської єпархії УПЦ.

За богослужінням освячення храму і першою Божественною Літургією молились майже 700 чоловік. Причастя вірних відбувалось на дві чаші і тривало до  години, зокрема святих Христових Таїн причастились багато дітей.

Отже цей день освячення нового храму став днем дійсно пасхальної радості для місцевих православних віруючих.

Вітаючи парафіян села Носачевичі із освяченням храму на честь святої рівноапостольної Марії Магдалини, благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко переказав їм благословення і вітання від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта та побажав, що молитвами святої рівноапостольної Марії Магдалини, Господь укріпляв їх віру і посилав Своє благословення на це село і на всю нашу українську землі, і дарував їй довгоочікуваний мир.

Коментарі
30 Серпня 2016, 14:09
Не 10 а 16 священиків
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024