Україна відтепер має у собі Бога, - рожищенський школяр Максим Матвійчук

26 Травня 2016, 14:40
1950

Публікуємо третій лист, що надійшов на адресу конкурсу «Лист на небо». Нагадуємо, що авторів найкращих послань нагородять на День міста, 19 червня. Конкурс проводить ГФ «Самооборона» і Районне об'єднання учасників АТО.

Нинішній «Лист на небо» - від дев'ятикласника Рожищенського НВК №4 Максима Матвійчука.

Публікуємо цей крик дитячої душі без втручання в зміст і виправлень.

Лист на небо

Так сьогодні боляче жити, що здається цей біль не припиниться... Боляче за кожного з нас і за кожного, хто втратив близьких. Кожна втрата країни, то моя власна втрата, це втрата кожного з нас. Кожне страждання будь-кого з потерпілих та загиблих і їх родин - це і моє страждання. Я плачу разом з вами!

Я вірю, що за всіх постраждалих злочинці знайдуть свою кару, що всі вбивства будуть покарані. Я хочу в це вірити, адже неможливо жити серед нелюдів і бути цьому байдужим. Я вірю, що Україна відтепер має у собі Бога, який її збереже, який був народжений на Майдані, і ім'я якому - Дух Майдану...відтепер і назавжди. Він непереможний і незламний, і ніхто тепер не в силах того змінити. Низький уклін кожному, хто віддав себе всього без залишку заради всіх нас, дітей України, кожному чоловікові, який захистив і відстояв своє майбутнє, кожній жінці, яка, забувши про слабкість жіночої статі, вийшла на Майдан. Ви маєте незаперечне право називатися тими, що змінили нашу з вами Батьківщину. Тими, що відстояли нашу Україну. Тими, через кого відродився український народ. Я вклоняюся кожному з вас, всім, хто йшов за покликом своєї совісті і гідності, всім, хто не повернувся... Ви всі відстоювали гідність кожного з нас.

Я пишаюся всіма, хто й дотепер те робить, - невпинно відстоює гідність України. Ми всі щиро дякуємо вам за це.

Всім героям - вічна Слава!

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024