Сміх, емоції, щастя: у Рожищі відбувся Фестиваль Сім’ї

23 Травня 2016, 10:25
3139

Як провести дозвілля з користю - вчили мешканців Рожища. В райцентрів вже вдруге відбувся Фестиваль Сім’ї. На цей раз справді прийшло чимало люду. Ще б пак! Діти розважалися безкоштовно, а батьки мали можливість поспілкуватися між собою: поділитися досвідом, як пережити сімейні негаразди разом і зберегти сім’ю.

Загалом, минулий рік показав, що такі заходи проводити потрібно, з цим погоджуються і організатори. Кажуть минулорічні недоліки врахували, додали креативу, але не простого, а з глибоким змістом.

«Ми пропагуємо сімейні цінності, щоб сім’ї могли гарно провести дозвілля, сімейні цінності: тато, мама, діти, а не партнер А, партнер Б, а також за збереження життя, яке ще не народилося. У порівнянні з минулим роком – кількість локаційних станцій збільшилося. Є розваги для дітей, і є станції для сімейних пар, де тато з мамою можуть провести час за столиком, де можуть між собою поспілкуватися. Наразі порахувати людей важко, тобто інтерес до Фестивалю зростає», - каже організатор фесту Вадим Бандура.

«Мені приємно дивитися що прийшли сім’ї з колясками, що стільки дітей в Рожищі. Наскільки буде сил і можливостей – то і третій, і четвертий, раз будемо продовжувати», - додає співорганізатор  Роман Тимошенко.

Фестиваль вдався на славу, від кількості дітей і дорослих – яблуку було ніде впасти. Тут малюки могли пострибати на батуті, намалювати свою родину, виготовити свічку з вощини, погратися в ігри, а для дівчаток – навіть зробити оригінальну зачіску.

Гості дійства лишилися задоволені. Юлія з Рожища розповіла, що її маленька доня в захваті, а раз дітям подобається, то і батьки щасливі.

«Надзвичайно цікаво, Фестиваль корисний і необхідний. І діти спілкуються, і батьки відпочивають», - каже Юлія.

З нею погоджується і мама двох синів Ірина. Поки малята скачуть на батуті, батькам теж є можливість відпочити.

«Цікавинок є чимало: от приміром я віддала свій голос за сім’ю, яка мені найбільше подобається, тож буду вболівати за своїх фаворитів», - посміхається жінка.

1

1

1

 

Дорослим – відвели місце для романтичного спілкування в парку. Для цього створили всі умови: можна було і поговорити, і сфотографуватися, і навіть заново одружитися.

1

1

1

 

Крім того в рамках Фестивалю обирали найкращу сім’ю у кількох номінаціях, проводили конкурс малюнка і рахували спортивні рекорди. На переможців чекали приємні подарунки – подарункові сертифікати від спонсорів дійства.

1

1

 

І на завершення – невеличкий концерт.

1

2

1

1

1

2

1

1

1

1

3

2

2

1

1

1

1



1

2

2

1

 

Коментарі
24 Травня 2016, 01:44
Дуже гарне свято. Побільше б таких заходів без пафосних промов та підвипивших організаторів.
24 Травня 2016, 01:49
супер
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024