Педагогічні інновації. Ляльковий театр в Копачівці: пізнавально, весело, цікаво

21 Травня 2016, 14:15
2388

В Копачівській ЗОШ в-ІІІ ступенів пропагували здоровий спосіб життя у вельми цікавий спосіб: вперше розпочав роботу ляльковий театр. Така ідея з’явилась у творчої та ініціативної людини, старшого вчителя Катерини Ткачук. Оригінальну думку підтримала сільський бібліотекар Валентина Герасимяк.

"Підготовча робота була надзвичайно цікавою і захоплюючою. Разом з дітьми виготовляли та ремонтували ляльки, робили декорації. Вчили їх і вчилися самі. І ось наші артисти на сцені!", - розповіла Валентина Герасим'як.







 

Вистава на тему здорового способу життя «Колобок у новій казці» дуже сподобалась учням 1-6-х класів. Оплесками за майстерно виконані ролі глядачі нагородили Катю Невірко (Колобок), Олю Демчук (Вовк), Олега Рибачука (нікотин), Влада Пруса (Ведмідь), Ангеліну Остапюк (алкоголь), Віку Сендецьку (Лисиця), Влада Гавора (наркотик), Іллю Невідомського (Заєць), ведучих свята Оксану Горун і Сергія Хробуста.









 

До створення лялькового театру долучилося чимало людей, зокрема посприяли Любченська сільська та Дубищенська селищні бібліотеки, ДНЗ «Колосочок» і БК села Копачівка, педагог-організатор Валентина Невірко. Сцену виготовив вчитель трудового навчання Анатолій Левчук.
Перший важливий крок зроблено. Сподіваємось, що це не перша вистава в репертуарі молодого театру. Хто зна, можливо юні актори скоро заявлять себе і на великій сцені.

Коментарі
22 Травня 2016, 09:30
МОЛОДЦІ.Так тримати.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024