Андрій Музика клопотатиме перед Волиньрадою про виділення коштів на ремонт вулиці Промислова у Рожищі

16 Травня 2016, 18:33
1561

Виділити кошти на відновлення дорожнього покриття на вулиці Промислова районного центру проситиме депутатів обларади голова Рожищенської районної ради Андрій Музика.

Відповідне звернення підтримав депутатський корпус районної ради ще у лютому цього року. Сайт Волинської обласної ради повідомляє, що це питання буде розглядатися 18 травня на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

 «Стан автомобільних доріг в районі викликає глибоку стурбованість, особливо ті дороги, по яких здійснюється перевезення піску з кар’єрів. Автодороги району не пристосовані для руху по них великотоннажних автомобілів, що і призвело до їх значного пошкодження, а місцями - повного руйнування.

Однією з таких доріг є вулиця Промислова у м. Рожище. Рух великовагового автотранспорту цією дорогою наносить значної шкоди інфраструктурі міста та майну громадян (знищення дорожнього покриття, часткове пошкодження житлових будівель обабіч дороги, та можливе пошкодження газотранспортної системи яка пролягає на глибині 1,5метра вздовж узбіччя дороги).

Такий стан справ викликає справедливе обурення серед жителів та призводить до блокування ними автошляхів та масових звернень до органів влади та місцевого самоврядування з вимогою вплинути на ситуацію.

Зокрема вирішення вказаного питання ініціювалось перед міською радою міста Рожище, якою 24 липня 2015 року було прийнято рішення "Про обмеження руху великотоннажних автомобілів по вулиці Промисловій", встановлення зі сторони смт.Дубище ліцензованої площадки з ваговим обладнанням для зважування автотранспорту, а також  проведення капітального ремонту дорожнього покриття вулиці Промислової. Для ознайомлення вище вказане рішення міської ради було направлено у Волинську ОДА, Волинську обласну раду, Рожищенську району раду та Рожищенську РДА.

До даного часу будь-які роботи по даному питанню не проводились, великотоннажні автомобілі продовжують рухатись пошкоджуючи при цьому дорожнє покриття, яке не призначене для перевезення вантажів, загальною масою понад 20 тонн.

З огляду на викладене, ми депутати районної ради просимо виділити кошти на капітальний ремонт дороги вулиці Промислової (дорога обласного підпорядкування) міста Рожище», - йдеться у зверненні депутатського корпусу Рожищенської районної ради.

 

Коментарі
17 Травня 2016, 01:21
На вулиці Гранична дорогу бачили! Хто за неї хлопотатиме тут ще гірша ситуація!
17 Травня 2016, 01:39
Вулиця Гранична в найближчий час буде відремонтована.Роботи не починаються тому що безперервно йдуть дощі і безперервна изайнятість виконавця робіт. Ще залишилось трошки потерпіти. А що до Промислової то Музика за весь цей час і палець об палець не вдарив для вирішення цього питання. Як би не жителі Промислової громадських організацій і депутатів місцевої ради віз був би і далі на томуж місці.
17 Травня 2016, 01:43
А скоро клопотатиме про ремонт вулиці Шевченка. Бо нема нікому діла до вантажних автомобілів які возять пісок. Де нарешті ця славнозвісна поліція? Хто нарешті наведе в цьому місці порядок?
17 Травня 2016, 02:21
до 334 - "місці" чи "місті"??
17 Травня 2016, 03:54
місті
17 Травня 2016, 12:40
а нудануда.. кожен має знати собі місце )<br/>ато як в анекдоті: <br/>&quot;вчора зустрів людину, яка знає як вирішити всі проблемні питання в країні! але очолити процес не готовий - треба таксувати... )))
17 Травня 2016, 20:08
Ти так усе знаєш, ну ніби міський голова! То їдь і добивайся. А якщо ти не здатний клопотатися, то хоч не обмазуй г....м інших!
18 Травня 2016, 15:25
На вашій вулиці живуть два депутата міської ради . Чому ви незвертаєтесь до них?
14 Липня 2016, 22:04
З них толку я к з козла молока.з тих міських депутатів.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024