Рожищенським медикам виплатили зарплату

13 Травня 2016, 19:00
2225

Медики страйкувати не будуть. У Рожищенській районній лікарні заборговану зарплату виплатили, про це стало відомо сьогодні під час засідання робочої групи, яка займається цим питанням.

«Заборгованості по зарплаті медикам на даний момент вже не має, аванс за травень отримали всі», - прокоментував ситуацію Віктор Редзій, головний лікар Рожищенської ЦРЛ.

Нагадаємо, ще тиждень тому на зборах трудового колективу, де було присутнє керівництво району мали намір оголосити страйк

Втім, наскільки регулярно зарплата буде виплачуватися в майбутньому – казати рано, останнє слово – за Міністерством охорони здоров’я. Бо саме там вирішуватимуть коли і наскільки збільшити субвенцію, для виплати зарплати медикам.

«Ми направили в Департамент охорони здоров’я звернення щодо збільшення суми субвенції на виплату зарплати медикам. Вони мають переадресувати її в міністерство. Лише Департамент охорони здоров’я Волинської ОДА складає забезпечення медичних установ на кожен район. Цього року Рожищенська районна лікарня недоотримала 2,5 мільйони. Субвенція буде, але коли – сказати важко», - розповіла Інна Гайворонська, голова Рожищенської РДА.

Коментарі
13 Травня 2016, 23:08
На рівні жовтої преси - навіть фото наче малюнок на асфальті!
14 Травня 2016, 13:09
страйк не минучий при даному становищі
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024