Раритетна колекція весільних суконь, концерт, подарунки та дискотека: в Любче відгуляли День села

23 Липня 2018, 16:10
6251

В селі Любче, Копачівської об'єднаної територіальної громади відзначили День села.

Святкування розпочали відкриттям незвичайної виставки: в фойє місцевого клубу глядачам презентували експозицію з весільних суконь різних років, - інформує сайт Копачівської ОТГ.

Був там етнічний український весільний одяг, який наречена одягла на своє весілля ще у довоєнний час. В експозиції сукні змінювалися від повоєнних літ і завершилося сукнею-експонатом, яка була одягнена на весілля минулого року. Виставку продовжила галерея подружніх фото, де зображені власниці суконь і не тільки, в день свого весілля.

1

1


Далі гостей чекав святковий концерт. В залі клубу зібралися високоповажні гості та мешканці Любча.

Голова Копачівської об’єднаної територіальної громади Олександр Совтис привітав громаду з Днем села та побажав усіляких гараздів її мешканцям.

На святкування Дня села Любче завітав радник голови Волинської обласної ради, депутат обласної ради В'ячеслав Рубльов. Він побажав розвитку громаді та зазначив, що всіляко сприятиме реалізації спільних проектів Копачівської ОТГ та фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Після офіційної частини, зі сцени гостей вітали наймолодші громадяни Любча – вихованці місцевого ДНЗ «Сонечко» та школярі.

2

1

2

2

2

1

2

Продовжили низку музичних вітань працівники закладів культури з Кременця, Залісців, Башови, Любча.

Привітала односельчан староста Любча Марія Поручнік. Вона подякувала громаді за довіру та підтримку, вручила подяки меценатам свята. З рук Марії Миколаївни символічні подарунки з нагоди відзначення Дня села отримали матері-героїні та учасники АТО.

На завершення концерту – безпрограшна лотерея. Кожен її учасник мав змогу отримати корисні в побуті дрібнички.

Свято продовжилося на майданчику біля сільського клубу. Там місцева малеча мала змогу позмагатися в дартс та виграти приз, пострибати на батутах та гірках, скуштувати попкорн та солодку вату.

Завершилося дійство святковою дискотекою просто неба.

1

1





 

Коментарі
26 Липня 2018, 14:44
Я за вас дуже рада. Успіхів та натхнення у творчій праці.
05 Вересня 2018, 11:52
Щиро дякуємо!!!!!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024