Університет третього віку у Рожищі проводить набір слухачів на факультет «Основи духовної грамоти»

12 Травня 2016, 09:10
2275

Рожищани поважного віку мають можливість на факультеті «Основи духовної грамоти» університету третього віку.

Про це інформує Рожищенський територіальний центр з надання соціальних послуг.

«Другий рік поспіль рожищани літнього віку, які перебувають на обліку у територіальному центрі  соціального обслуговування (надання соціальних послуг) мають можливість навчатись  на факультеті «Основи духовної грамоти» Університету ІІІ віку. Навчання проводить отець Димитрій – настоятель храму Святого Димитрія с. Рудня, прес-секретар Рожищенського благочиння.

Під час спілкування присутні дізнаються про духовний розвиток людини, вивчають Святе Письмо та обговорюють життєві ситуації.

Таке спілкування  спрямоване на  виховання християнської моралі, любові до ближнього, милосердя у всіх його проявах. Приємно, що дідусі та бабусі радо беруть участь в заходах спрямованих на духовний розвиток особистості. Працівники терцентру мають на меті донести до літніх людей духовні цінності, розкрити досі небачений бік духовного життя, осередок та оберіг релігійних традицій.

Збагачені духовно слухачі Університету ІІІ віку радо діляться здобутими знаннями зі своїми близькими, знайомими та онуками», - відзначають соціальні працівники.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром