Ощадливим користувачам субсидій виплатять частину зекономлених коштів

19 Липня 2018, 17:51
Монетизація субсидій 2776
Монетизація субсидій

Рожищани, яким вдалося зекономити частину призначеної субсидії, можуть розраховувати на її монетизаці.

Мешканцям Рожищенського району, яким вдалося зекономити частину призначеної субсидії, можуть розраховувати на її монетизацію.

Про це повідомляє Урядовий портал.

В управлінні соцзахисту нагадують, що на монетизацію зекономленої субсидії можуть розраховувати споживачі, які в минулому опалювальному періоді мають економію електроенергії в еквіваленті вартості 150 кВт та природного газу - 100 кубометрів. За умови що ці ресурси використовуються для опалення.

Максимальна сума коштів, які може отримати громадянин - 135 гривень за зекономлену електроенергію та близько 700 гривень за зекономлений обсяг газу.

Субсидіантам, які вели енергоефективне домогосподарство, для отримання коштів необхідно до 1 вересня подати заяву у місцеве управління соціального захисту населення, на підставі якої здійснюватиметься виплата грошової винагороди за енергоефективність.

Інформацію про наявність економії кожен отримувач субсидії може відслідковувати у своїй платіжці або шляхом звернення до постачальника газу чи електроенергії, якщо вони використовуються для опалення.


 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024