ВесілляНаРайоні: у Рожищі з'явилась нова сім'я

18 Липня 2018, 19:45
Сергій та Діана Лясковські 11739
Сергій та Діана Лясковські

Любити – це значить знаходити в щасті іншого своє власне щастя.

18 липня на рушничок щастя ступив керівник Рожищенського бюро правової допомоги Сергій Лясковський з Рожища. Його дружиною стала чарівна та ніжна Діана з селища Дубище.

Працівники Рожищенського РАЦСу засвідчили народження нової української сім'ї, коли двоє сердець поєднують навіки свої руки і долі. Виїзна церемонія відбулася на базі ресторанно-готельного комплексу «Gosti».

Редакція Район.Рожище приєднується до всіх щирих вітань, які линуть для вас, Сергіє та Діано, цього дня та бажає міцного здоров’я, безмежного щастя, незгасаючої енергії, впевненості, оптимізму, багато приємних, радісних подій у житті та щедрої долі! 

Хай сповняться ваші сподівання і надії! Хай буде мир і злагода у вашій оселі, а кожен день наповниться теплом, благополуччям та добрими справами, які допоможуть здолати всі негаразди! 

4

2


2

1

Коментарі
19 Липня 2018, 10:28
Шановні рожищани, нагадуємо, що фоторубрика ВесілляНаРайоні діє на постійній основі. Запрошує молоді сім'ї, які нещодавно одружилися, стати її героями. Надсилайте фото з вашого весілля та коротеньку історію кохання на адресу: [email protected], або ФБ Район.Рожище! Поділіться своєю радістю з нами!!!
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024