Рожище: п'яний водій протаранив автівку - і та влетіла в огорожу

18 Липня 2018, 17:42
8726

На винуватця ДТП склали кілька протоколів.

У Рожищі кермувальник «Москвича» не надав перевагу в русі водієві, який рухався головною дорогою по вул. Драгоманова на автомобілі марки «Пежо». Внаслідок зіткнення, авто постраждалого водія відкинуло в огорожу поблизу магазину, йменованого рожищанами «Рукавичка». 

Як повідомили в поліції, 35-річний водій «Москвича» перебував в стані алкогольного сп'яніння. Навіть більше, у чоловіка не було ні водійського посвідчення, ні страховки на автомобіль.

На правопорушника склали адмінпротоколи за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння), ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом). Матеріали передені до суду.




 

Коментарі
19 Липня 2018, 01:20
а де стаття про Пазюка???<br/>Шановна редакція, не стидайтесь, пишіть про всіх!)
19 Липня 2018, 01:33
Повідкривали генделики на кожному кроці. Чого тільки варті ці &quot;Посиденьки&quot; - працюють до ранку, звідти пяні виходять, сідають в авто і гасають по місту. Є на них управа???
19 Липня 2018, 10:42
Шановний, чи шановна, хто такий Пазюк? Для нас це просто невідоме прізвище!!! Будь ласка, не пишіть дурниць в коментарях. Якщо ви були свідком аварії, чому не зазнімкували та не надіслали нам? Фото з описаної вище аварії нам надіслав читач. Тому, ми про неї написали взявши коментар в поліції. Нащо писати дурниці і когось у чомусь звинувачувати? На всю надіслану інформацію на електронну адресу нашої пошти ми реагуємо.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024