Рожищенські діти готували гостинці волинським бійцям з думкою про мир

10 Травня 2016, 18:20
1733

Чергову партію локшини для волинських бійців виготовили читачі Районної бібліотеки для дітей. 

10 травня у книгозбірні провели День Миру. Діти малювали і виготовляли листівки для тих, хто нині докладає зусиль для мирного і щасливого майбуття України, робили домашню локшину, міркували про мир.

«Коли на землі розквітають чарівні квіти, а люди живуть спокійно», «коли є тато і мама», «ніхто не гине у боях», «багато радості у світі», - так безпосередньо і щиро відповідали діти на питання що таке МИР. А ще вони з цікавістю знайомились з книгами, малювали малюнки і ніхто з відвідувачів у цей день не грав у «танчики». Ось так пройшов сьогодні День Миру у нашій бібліотеці», - йдеться на сторінці Районної бібліотеки для дітей в соціальних мережах.


Особливу подяку колектив книгозбірні висловлює учням та класному керівнику 8-А класу Рожищенської ЗОШ №2, які дружньо долучилися до акції «Допоможи солдату» і власноруч готували локшину. Поки вона підсихає, а згодом її разом з патріотичними листівками і листами запакують в  коробки і за посередництвом місцевих волонтерів відправлять на Схід, в зону проведення АТО.




 

 

Коментарі
10 Травня 2016, 22:08
МОЛОДЦІ.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024