Святковий концерт, лотерея та караоке на селі: як руденці День села святкували

16 Липня 2018, 13:20
6065

12 липня в с. Рудка-Козинська відбулось святкування Дня села.

Організаторам свята треба було добряче попрацювати, бо люди очікували чогось нового і грандіозного, чого в Рудці ще не бачили.

Не зважаючи на штормове попередження, несприятливі погодні умови, перебої в електромережі і страшну зливу, яка пройшла перед початком самого святкування, - свято таки вдалось провести!

Прекрасна робота духового оркестру (кер. В. І. Чербаджі), святковий концерт, лотерея по-руденськи, караоке на-селі, святкова ярмарка, розваги для дітей та дорослих, виступ народного аматорського колективу з РД «Просвіта» – «Колориту» (кер. С. О. Павлючик), професійна робота ведучої концерту – Наталії Марценюк, і ведучої розважальної програми - Вікторії Кучеренко, мегадрайвова дискотека від Сергія Горбача, прекрасні декорації, фотозони, виїздна торгівля - все наплановане вдалось втілити!

«Дякуємо Богу за те, що дає нам таку можливість - відпочивати гарно і гуртом! Ніколи не нарікаємо на те, що живемо в селі. Рудка - Козинська - приклад того, що село живе, тримає марку, прагне кращого для себе і своїх діточок! Завдяки нашим працьовитим людям воно завжди прикрашене, підметене, обкошене, обсаджене квітами і деревцями і, головне, - воно живе особливою атмосферою: можемо і зробимо ще краще! Це - руденці! Як кажуть у нас жартома - не селяни, а нація!», - зауважує художний керівник БК с. Рудка-Козинська Людмила Мосійчук









2


1

4



3




1



1

3

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024