До 9 травня ветеранам вручили проднабори

08 Травня 2016, 23:10
1936

Влада і бізнес підтримали ветеранів проднаборами. Фотозвіт із відвідин людей поважного віку опублікували на веб-сайті органу виконавчої влади району.

«Напередодні 9 травня Рожищенська районна державна адміністрація звернулась до ТзОВ «ВОЛИНЬ–ЗЕРНО–ПРОДУКТ» із проханням сформували продуктові набори для ветеранів, які проживають у м.Рожище. Також було відповідне доручення головам селищної та сільських рад щодо відвідування ветеранів та вручення їм грошової або продуктової допомоги.

Так, 7 травня начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Наталія Патійчук, голова Рожищенської громадської організації ветеранів війни та праці Марія Козачук та представники фірми «Вілія» – ТзОВ «ВОЛИНЬ–ЗЕРНО–ПРОДУКТ» привітали зі святом та вручили  пакети з продуктами 11 ветеранам, які проживають у м.Рожище.

Крім того, органами місцевого самоврядування району було відвідано більш як 20 ветеранів Другої світової війни та воїнів ОУН-УПА.

Щиро дякуємо ТзОВ «ВОЛИНЬ–ЗЕРНО–ПРОДУКТ» та головам місцевих рад за вашу безкорисливу до­помогу, зичимо здоров’я, благополуччя, успіхів в усіх ваших справах», - йдеться у повідомленні.

Коментарі
09 Травня 2016, 02:50
Цю акцію колись дуже активно впроваджували регіонали і не піарились, до "Волинь-зерно-продукт" не звертались. робили за свої кошти. А щодо даної події - владці навіть не знали як правильно називається це підприємство - двічі писали листа - неуки, недоумки - Нікітіна вигнати як прихвостня і політичну проститутку!!!
09 Травня 2016, 10:16
Нікітін нормальний
09 Травня 2016, 14:29
Хто нормальний, Нікітін??? Він показав який він "нормальний" в "Новому житті" - де те господарство? Це убожество випадково попало на державну службу - Масалов його двоюрідний брат і Нікітіна призначили з порушеннями, це пряма корупція. При Нікітіну в сільському господарстві одні мінуси!
09 Травня 2016, 23:11
Зато він дуже допомагав солдатам і їхнім сімям
10 Травня 2016, 13:10
Ага, і скільки ще собі при цьому прихватив!
12 Травня 2016, 15:10
Звертаюсь до всякого непотрібу який тут пише. Ви мудакі у рукеою не паоворухнете щоб куомусь допомогти . Ви стараєтесь на кожного вилити чим побільше бруду. А цей чоловік справді нормальний і патріот і допоміг не одному солдату. НЕасрати чий він брат
13 Травня 2016, 11:14
Кажеш цей чоловік нормальний? А те, що він посадова особа, яка відповідає за розвиток сільського господарства і при цій посадовій особі ОДНІ МІНУСИ, все валиться в районі і ніякого розвитку - то це як, нормальний пацан??? Такої посади як "хороша людина" не повинно бути - він має ще й окрім всього іншого за зарплату яку отримує виконувати свої обовязки! Ох, ви докеруєтесь!...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024