У селищі Дубище зупиняли вантажівки з піском

29 Липня 2015, 19:00
6351

На в'їзді у селище Дубище Рожищенського району зупиняли вантажівки, які везли пісок з Носачевичівського кар'єру.

На центральну вулицю Зелену прибули працівники ДАІ. Вони зупинили декілька пісковозяв для перевірки документів.

На місці були присутні молодики в камуфляжі, які представились Народною самообороною Рожищ. 

"Представники "Народної Самооборони"м.Рожище спільно з працівниками дорожньої інспекції виїзджали на спільне чергування в с.Дубище Рожищенського району.Метою виїзду було з'ясувати,чи перевізники не перевищують допустимі норми перевезення вантажу (в даному випадку піску).А так як дорожники прибули без ваги(напевно відповідальним державним службам дешевше ремонтувати автошляхи, знищені великотонажними автомобілями,ніж купити ваги та контролювати вагу танспорту),яка виявляється є тільки одна на всю Волинську область,то огляд автомобілів та документів проводився візуально", - коментує організація на своїй офіційній сторінці Фейсбук.

В результаті було виявлено,що автомобілі рухались без товарно транспортних накладних,на що інспекторами були складені протоколи і всі автомобілі,що поїхали в кар'єр с.Носачевичі не виїзджали з нього до обіду,поки власник кар'єру не привіз документи встановленого зразку.

Рожищенська міськрада вирішила закрити для пісковозів Промислову вулицю зі сторони Дубищ адже, великий трафік багатотоних вантажівок призводить до руйнування дороги та помешкань.

1
1

 

Коментарі
22 Липня 2018, 15:50
закрити нахерр той карер
25 Липня 2018, 13:13
Та вони їздять як ненормальні. В хаті все трасеться, але їм все можна
29 Липня 2018, 17:05
Пісок возять вже більше 10 років, і це мабуть єдиний випадок перевірки, і то.... Ваги вони з собою не взяли, оцінювали візуально... Оце нормальний підхід, чисто так, що б поставити галочку в протоколі-плані чи чому, що була перевірка, а толку 0% , при бажанні їх можна контролювати постійно, адже і Зелена і Промислова, і Рожищенські дороги потерпають від перегрузу, але гайцям і самообороні сказано закривати очі... Безпридел продовжується, і всім мовчки ремонтують свої авто...які розбиваються на знищенній дорозі. Супер! Так тримати!
26 Серпня 2018, 17:06
Безпридєл був і є, зате в Носачевицького сільського голови виросла хатинка, а ви ремонтуйте свої машини за свій рахунок і свої хати, що біля дороги також.....
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024