У Копачівській ОТГ малювали «Карту життя громади»

12 Липня 2018, 11:00
2124

Мешканці Копачівської ОТГ взяли участь у тренінгу «Проектний менеджмент для мешканців об’єднаних територіальних громад».

З метою посилення мотивації жителів Копачівської ОТГ до продуктивної праці та активної діяльності, спрямованої на підвищення рівня добробуту громади, днями проведено тренінг на тему: «Проектний менеджмент для мешканців об’єднаних територіальних громад».

У тренінговому навчанні взяли участь: безробітні, що зареєстровані у Рожищенській районній філії ОЦЗ, депутати Копачівської ОТГ, молодь, працівники бібліотек та Будинків культури.

Президент Волинської обласної громадської молодіжної організації «Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив»  Петро Лавринюк, познайомив усіх присутніх із поняттям «проектний менеджмент» та як із допомогою підготовки проектної документації втілити у реальність креативні та актуальні для громади задуми.

У формі активного діалогу та шляхом візуалізації, учасники тернінгу зобразили «Карту життя громади», навчились визначати потреби жителів громади за  віковими та соціальними категоріями; визначили пріоритетні напрямки розвитку молодої громади; ознайомились із правилами підготовки проектної документації.

На завершення заходу, слухачі отримали інформаційні матеріали із покроковою інструкцією підготовки проектної документації.

Учасники тренінгу підсумували, що саме завдяки активній життєвій позиції місцевих жителів залежить вектор розвитку новоутвореної громади.

Оксана Гурова, заступник начальника відділу надання соціальних послуг




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024