Юні рожищани оздоровлюються в таборі «Надія» Євангельських християн-баптистів

09 Липня 2018, 13:30
3116

Поблизу села Семки 2 липня 2018 року розпочав свою роботу табір «Надія» Євангельських християн баптистів.

Про це повідомила Колківська громада.

Цей рік став ювілейним для його засновників – 20-річчя з дня відкриття.

Безперечно, літо – це найкраща пора року для всіх дітей. Адже це найдовший період відпочинку, надзвичайних пригод, цікавих подорожей, нових знайомств. Саме під час літніх канікул є найбільше можливостей для яскравих вражень та позитивних емоцій під час спільного дозвілля з друзями.

А найкращий відпочинок, як правило, відбувається у дитячих таборах, наметових містечках, де кожен вільно почувається в колі своїх однолітків, бере участь у різноманітних культурно-спортивних заходах, загартовується, цікаво та з користю проводить час. Це радість нових відкриттів та пізнання, пошук друзів та можливість навчитися чомусь новому.

Традиційно відпочинок поділився на два заїзди: з 2 по 7 липня молодша група, а це 148 діток, та з 9 по 14 – старша вікова категорія. У таборі мають змогу відпочити діти з Маневицького, Любешівського, Ківерцівського, Рожищенського районів та міста Луцьк.

Заради підростаючого покоління у таборі працюють 22 вихователі з якими діти грають у рухливі спортивні ігри та ігри для розвитку логічного мислення, вивчають християнські вірші та пісні, роблять поробки з солоного тіста та підручних матеріалів, займаються орігамі та бодіартом. Десять кухарів забезпечують збалансоване п’ятиразове харчування усім відпочиваючим.

Духовний табір – це не лише гарний відпочинок, веселе та цікаве проведення часу у колі своїх нових та старих друзів, це можливість дізнатись багато нового та цікавого, а найголовніше – подружитися із Богом!

Спільна молитва, що лунає  до небес кожного ранку, дитячий сміх та море позитиву, це все духовний табір, який проходить на території Колківської селищної ради.

Все в таборі по душі – приємні вихователі-вожаті, і смачна кухня, і забавні ігри та конкурси, і веселі пісні та розмови до півночі, певно, крім хвилини прощання. Бо віднайти хороших друзів  не так вже й легко, а попрощатися з ними набагато важче! Лише такий відпочинок буде чекати своїх поціновувачів, бо прийде час і багато з них обов’язково приїде сюди, щоб знову зустрітися і гарно відпочити.


1



1

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39