KRYLA.ТА заспівала нову пісню авторства рожищенської вокалістки

08 Липня 2018, 14:10
KRYLA.ТА 6490
KRYLA.ТА

У світ вийшла пісня «Мало» авторства рожищенської вокалістки та композиторки Вікторії Гурської.

Пісня у виконанні KRYLA.ТА побачила світ на YouTube каналі «Я люблю Українську Музику».

Композиція «Мало» про нещасливе кохання,  образно передає хвилювання дівчини,  яка звинувачує коханого у тому,  що він забрав у неї останнє - сни,  в яких вона знаходила відраду і спокій.

Своєю радістю від виходу пісні з журналістами Район.Рожище поділилася авторка Вікторія Гурська.

«Пісня була написана для моєї учениці Тетяни, тепер вже проекту KRYLA.ТА, ще в наприкінці минулого року. Надихалася енергією цієї талановитої дівчини і бажанням створити щось молодіжне та драйвове. У співпраці з аранжувальником Валентином Сидуном, пісня отримала ще більший емоційних присмак і, взагалі, цей трек, якраз таки підкреслює сильний характер і голос виконавиці.

Це те, що я прагнула досягти в кінцевому етапі. Нині можу вважати, що пісня «на замовлення» – це не зрада собі як автору і виконавці. Навпаки, вдалий експеримент і розуміння того, що це дуже цікаво і круто відчувати й передавати переживання інших людей. Слухайте українське та будьте щасливі!».

Нагадаємо, нещодавно переможниця Міжнародного фестивалю співаної поезії та авторської пісні «Оберіг» Вікторія Гурська презентувала волинянам власний творчий вечір під назвою «Люблю». 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024