Як депутати голосували за передачу в оренду рожищенських ставків "Кубані"

04 Травня 2016, 12:10
3572

Нагадуємо, на останній, сьомій сесії міськради одним з питань порядку денного було "Про поновлення договорів водних об'єктів у м. Рожище".

Зокрема ішлося про пролонгацію договору оренди рожищенських "Кубань" підприємцю Петру Дмитруку. Головне питання, яке турбувало обранців громади: чому оренда водного плеса приносить так мало прибутку в міський бюджет – аж 222 гривні? 

Втім, є чимало зауважень до орендаря і щодо облаштування місць для відпочинку та риболовлі.

ПОЧИТАТИ ЩЕ: 

Рожищенські Кубані: господарство без господаря?!.

Тож на сесії було прийняте рішення розглянути питання на земельній комісії й лише тоді повторно — на наступній сесії міськради.

На прохання читачів публікуємо реєстр поіменного голосування депутатів. Всі реєстри та порядок денний сесії доступні на сайті міськради за лінком.


 

 

Коментарі
04 Травня 2016, 18:07
На що дивиться наш " чесний і справедливий МЕР ".Яка сума за аренду? Самооборона,візьміть під свій контроль.
04 Травня 2016, 18:27
А Долюк + бурий в темі но не в долі. Зараз Славік самостійний кинув всіх після того як його "відмазали" шкода Віру яка його витягнула. Орендна плата солідна як на таку площу 4 бутилки горілки..... да Славік чесний.... а ви дальше голосуйте за його.
04 Травня 2016, 18:32
А "Чепаєв" Славіку дальше служить чесно, базарніків плату приносить а в буджет дулю
04 Травня 2016, 19:18
Така орендна ставка була актуальною десь до середини другого кварталу 2011 року, далі орендну ставку змінили в сторону збільшення, становила вона 12% від нормативно-грошової оцінки.
04 Травня 2016, 21:56
<p>А той очкарик не припух????йому з кучинським ставків мало??????ти петя краще розкажи про ставки що біля хати понакопував.рибак ти хреновий.все мало мало мало.коли вже ця б...та рожищенська нажереця</p>
04 Травня 2016, 22:00
Та ладно вже з тими грошима! Хай порядок наведе!!! Якщо не буде порядку то заставити тих депутатів які проголосували "за" хай і наводять чистоту! Дійсно нема де і посидіти в крайньому випадку і покупатись влітку!!!
04 Травня 2016, 23:43
<p>Так справа в тому, що "очкарик" - Дмитрук - на Кубанях не зявляється, а господарює там Кучинський, який документально ніякого відношення немає до оренди. От вони і пішли простим шляхом - пролонгувати, бо в противному разі - аукціон і не факт що вони виграють та й не факт що ціна така ж буде...</p>
05 Травня 2016, 21:04
козли ВСІ !
05 Травня 2016, 22:02
Згідний на всі 100% нехай ті памороки, які проголосували за та утримались наводять порядок. БОГДАН,ІЩУК, КОРНІЙЧУК,МАРТИНЮК, МОРГУН, МАРТИНЮК, ПАТЛАШИНСКІЙ, ПОТВАПЕРЮК-ХРЮК, ШЕВЧУК. ЩОББ вИ ЖИЛИ НА 222 ГРИВНІ В МІСЯЦЬ, ГАНДОНИ.
05 Травня 2016, 22:04
А РЕДАКЦІЇ ДУЖЕ ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ! ДАЙ ВАМ БОГ ЗДОРОВ"Я ЗА ТЕ, ЩО ВИ "РЕЄСТР ПОІМЕННОГО ГОЛОСУВАННЯ" ЗАКИНУЛИ!
06 Травня 2016, 02:23
В принципі, деякі обранці громади були не проти продовжити оренду для розмноження та вилову риби, але за умови збільшення орендної плати водного плеса, щоб ця справа нарешті приносила дохід місту.
06 Травня 2016, 13:55
Слухай ти "принцип",а чому ти не вказуєш своє ім"я? Щоб ти жив на 222 гривні в місяць.
06 Травня 2016, 15:44
Як ви усі примітивно мислите. Питання повинно стояти не стільки в орендній платі (хоча це теж не останній чинник), скільки в ефективному використанні даного водного обєкту. Благоустрій самого водного плеса і прибережної території взагалі ніколи не проводився. Дмитрук - це формальний власник, цей став йому і нафіг не треба, у нього біля трьохповерхового будинку поблизу обїздної дороги на Топільно є ставок у відмінному стані. До речі, цікаво, як він цей став викопав, чи брав дозвіл на зняття родючого шару грунту і його складування чи це самовільна копанка і на чиїй він землі (чи знову його корєш Вася Доллар все порішав)? Невідомо... До речі, чудово було б якби редакція взалася б за цю тему... А щодо оренди Кубань - Кучинського і Козачка потрібно підвісити за яйця до верби за те, що вони практично усю теплу пору року ставлять сіті, занедбали ставок вкрай, людям не дають ловити на вудку, покупатись ніде. Берега поросли кропивою, на місці зрізаних дерев (які продав Лукасєвич Шинкаруку, бабло поклав собі в карман) - порубні рештки, нічого не придбано, ставок не чиститься, вода не спускається, дамбу вгробили, немає жодного нормального пляжу, зариблення ніколи не проводять. І ці нахаби ще хочуть пролонгації договору??? Ніколи, ніколи!!! Запитайте в людей, чи люди хотіли б віддати в оренду цим горе-гіспідарникам знову ставок? Відповідь - прогнозована. А щодо тих хто проголосував, то тут дуже просто: Богдан дружить/пє з Стасюком з РЕСу, а Стасюк дружить/пє з Кучинським, Іщук - головний інженер в РЕСі, підконтрольна Стасюку особа, Корнійчук - в одній "партії" з Богданом, Мартинючка - що від неї хотіти? вона вже у такому віці, що не памятає, що зранку їла, Моргун і Патлашинський - теж зацікавлені особи, спостерігались випадки, коли вони бухали в вагончику на Кубанях, Потрапелюк - однокласник дочки Кучинського, а щодо Шевчука... Ось такий розклад... Хай проведуть громадські слухання і спитають думку громади, а то як перенесення дня міста, то вони назбирають аж... шість чоловік на ті слухання, хоча це і не так важливо, а от такі господарські питання - без слухань, по своїй угоді і вигоді... Ей, депутати, одумайтесь, а то накосячити лекго, а добре імя треба заслужити і берегти.
06 Травня 2016, 16:46
Красавчік!!!!!!!)))))))))))))))))))))))))))))))
07 Травня 2016, 01:56
Знаю)))
11 Травня 2016, 00:37
Цікаво, хто це все хоче до своїх рук прибрати... випадково,не Дулюк??? я б на місці Дмитрука відмовилася б від тих ставків,він від них всеодно ніякої користі не має.І вже через пів року ви ці Кубані не впізнали б,їх не було б видно за бутилками і сміттям,і смерділо б на весь район!!! Тому що вони все таки прибирають те ,що наш народ так старанно гидить. І купатись там можна,якщо поводити себе по людськи!
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024