Соцслужби запобігли психологічному насиллю у проблемній родині

29 Квітня 2016, 21:10
1465

27-28 квітня працівники Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели соціально-профілактичну  роботу на території Руднянської та Кременецької сільських  радах.

Вони перевірили матеріально-побутові умови у 2 сім’ях, де виховується 5 дітей з метою контролю за цільовим використанням коштів при народженні дитини. Соцпрацівники оцінили потреби дітей у цих сім’ях, перевірили умови їхньої життєдіяльності, надали консультації щодо виховання дітей без насильства в родині, інформує сайт Рожищенської РДА.

З метою профілактичної роботи спрямованої на недопущення правопорушень та ведення здорового способу життя було  відвідано 2 родини, де було зафіксовано вчинення  насильства в сім’ї (з них в 1 родині зафіксований факт вчинення психологічного насильства стосовно неповнолітнього). Особам, які постраждали від неправомірних дій було надано соціально-психологічні  послуги спрямовані на покращення психоемоційного стану, безпосередньо із кривдниками проведена виховна бесіда.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024