Рожищенська Венеція, або хто винен у потопі на Промисловій

02 Липня 2018, 17:05
6946

Частину дороги по вулиці Промисловій у Рожищі затопило.

Про це журналістам Район.Рожище повідомив рожищанин Олександр Ткачук.

Як бачимо на фото ситуація справді плачевна. Відомо, що дорога належить Службі автомобільних доріг Волині та перебуває на обслуговуванні філії «Рожищенський автодор».


Аби з’ясувати у чому причина затоплення та який вихід у цій ситуації телефонуємо до начальника філії Віталія Котумая.

За словами співрозмовника, про цю проблему він добре знає. Працівники Рожищенського райавтодору неодноразово виїжджали на місце затоплення. Не раз викачували воду заручившись підтримкою рятувальників. Але усунути цю проблему повністю вони не можуть. А справа у тому, що власники прилеглої до дороги земельної ділянки самовільно загородили водостічну трубу.

«Там колись був рівчак і вода спокійно стікала до Стиру. Власники поставили загорожу і зі своєї сторони перекрили стік. Щоб його прочистити маємо мати до нього доступ», - каже Віталій Котумай.

Керівник повідомив, що направив на Рожищенську міську раду клопотання. За інформацією отриманою в міській раді, земельна ділянка не приватизована і не надана в користування громадянам.

Нині єдиний вихід, за словами Віталія Котумая, у тому, аби громадяни, які самовільно закрили трубу, розблокували її. А працівники райавтодору у будь-який момент готові приступити до виконання необхідних робіт, бо добре розуміють, з якими незручностями стикаються мешканці цієї вулиці.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром