Рятувальники провели рейд у рожищенському парку та селищі Дубище

28 Липня 2015, 17:31
2551

Працівники Рожищенського РВ УДСНС України у Волинській області разом з працівниками міліції організували проведення рейдів  для навчання населення правилам пожежної безпеки у селищі Дубище та у парковій зоні міста Рожище.
 
Під час профілактичної роботи 28 липня учасники рейду спілкувалися з громадянами різних вікових категорій – від найменших 7-річок до людей літнього віку, а також розповсюдили листівки упереджуючого характеру «Не допустіть пожеж в екосистемах!».

Фахівці Служби  Порятунку «101» акцентували увагу  на суворому дотриманні правил пожежної безпеки в екосистемах, наголосили на забороні та небезпеці спалювання залишків  рослинності, розкладання багаття у лісі, на торфополях, поза межами рекреаційних зон.

"Необережність із вогнем у літку, особливо у лісі чи поблизу нього, може спровокувати масштабну лісову пожежу. Під час таких пожеж страждають  і самі люди – адже дим отруює повітря, сприяє загостренню захворювань органів дихання, а також погіршує видимість на дорогах, збільшуючи ймовірність дорожньо-транспортних пригод" - зазначає заступник начальника УДСНС України у Волинській області Віктор Милостивий.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024