"Дільниця благоустрою" працює, РДА — контролює

27 Квітня 2016, 12:30
2585

Під час апаратної наради Рожищенської РДА обговорювали стан благоустрою, санітарного та епідемічного благополуччя в районі.

Зокрема, мова йшла про те, що працівниками комунального підприємства «Дільниця благоустрою міської ради» з початку року постійно проводяться  відповідні роботи з підтримання належного благоустрою на території міста, інформує РДА у публікації "В райдержадміністрації контролюють стан благоустрою району"

А саме: вивезено на полігон ТПВ с. Брище: з кладовищ м. Рожище – 260 м3 ТПВ; від населення приватного сектору та багатоквартирних будинків, бюджетних організацій та інших споживачів – 2589 м3 ТПВ; впорядковано два кладовища масового захоронення жертв нациських переслідувань в період Другої світової війни, що знаходяться біля вулиці Кар’єрна та вулиці Наталії Ужвій м. Рожище; прочищено дренажні та зливні системи для приймання дощової води на вул. Трудова, Гранична, Січових Стрільців, Грушевського, Кондратюка; прибрано прибардюрний грунт та пісок з вулиць Незалежності, Мостової, Героїв УПА, Гагаріна, Привокзальної, 1 Травня, Драгоманова, Грушевського; проведено формування крон по вул. Незалежності, Драгоманова, Грушевського; проводилось сезонне викошування трав’яного покриття по вулицях та в парках міста; упорядковано дитячі майданчики в парку біля міської ради, біля будинків № 13а, 89 по вул. Незалежності; упорядковано клумби та висаджено нові квіти по вул. Незалежності; прогрейдеровано вулиці міста Тичини, Польова, Макаренка, Дорошенка, Куліша, Шевченка; прибрано прибережні зони водойм, парки сквери, території біля обеліска слави, братської могили, пам”ятників К.Шилокадзе та О.Степанюка; проведено ремонт вуличного освітлення по вул. Незалежності, Мазепи, Гагаріна, 1 Травня, Кондратюка, Грушевського, Квітнева, К.Шилокадзе, Січових Стрільців, Чайковського, Героїв УПА, Мостова  із заміною непридатних ламп на нові енергозберігаючі лампи, змонтовано та введено в дію вуличне освітлення по вул. Граничній та О.Степанюка.

Всього протягом місячника благоустрою  прибрано 559,3 тис. кв. м. З метою відновлення зеленого фонду місцевими радами, школами висаджено 1660 дерев, та 246 кущів, окультурено нових газонів площею 0,305 га. В свою чергу ДП «Рожищеагроліс» здійснило висадку дерев на площі 26,4 га., та в кількості 178,6 тис. штук.

Загалом у місячнику благоустрою взяли участь близько 1430 осіб, і це без урахування населення, яке за традицією здійснює благоустрій своїх приватних територій до Великодніх свят. На сьогодні, усі заплановані роботи практично завершені, але загальний стан благоустрою продовжує перебувати на особливому контролі в органах місцевого самоврядування.

Коментарі
27 Квітня 2016, 16:47
Що ви називаєте УПОРЯДКОВАНО ДИТЯЧІ МАЙДАНЧИКИ. Ближчий до міськради майданчик геть поріс травою, поламана пісочниця, величезні ями з яких терчить бетон під качелями, пісок загребли (навіть не досипали) - це Ви називаєте - УПОРЯДКОВАНО. Того самого смітника там давно пора поставити. Пісок довезти розсипати, почистити від зарослів, знаєте, якось соромно казати, що майданчик упорядковано, коли декілька років підряд мами понад пісочницею пісок згрібають і кидають у пісочницю, аби там щось тільки було. А сама пісочниця встановлена на пеньок, щоб зекономити час і його не викорчовувати. Я розумію, що в нашому місті є хулігани, які часто спеціально ламають лавки і гойдалки, але називати упорядкованим ПРОСТО загрібання території не варто. А на другому майданчику взагалі все потрощене, немає досок, і цвяхи та камінюки під гойдалкою тирчать . Хоч травмонебезпечні частини під гойдалками позасипайте, тоді називайте впорядкованим.
27 Квітня 2016, 16:51
Біля будинку 13А щось впорядковували, а коли, а пісок де. Просто для галочки написано. Самі сміття вигрібали, збирали. А в пісочниці аж дира вигребана, там піску вже два роки нема. <br/>В більшу батьки засипали минулого року, а ВАми тут і не пахло
27 Квітня 2016, 16:55
Ви що!? тона піску 80 гривень - це можливо дорого для нашого міста.
27 Квітня 2016, 16:58
Та в нас в районі того піску валом . Нехай тіпідприємці машини, яких їздять руйнують дороги і привезуть.
27 Квітня 2016, 19:11
Подивіться на 22 будинок. Там і полащадка впорядкована і пісок в пісочницях і все це мешканці будинку, а не &quot;Дільниця благоустрою&quot;.
27 Квітня 2016, 19:39
нехай адміністрація не контролює а реально для міста зробить
27 Квітня 2016, 20:32
В НАС теж мешканці самі, але не пишіть що то комунальники
29 Квітня 2016, 11:13
67 ТЕЖ самі, 2 самі і багато самі. І НЕ хваляться, в видання не пишуть. Просто ті що в парку, біля 13, та 100квартирного на базі міськради і вони їх мусять прибирати, але прибирають люди, а комунальники тільки пишуть що прибирають. А тетбе заїло, що тебе в парку при загребанні сфоткали, а тут люди від вашого прибирання в шокє? То як ти такий господарник, то чого в 22 все пі лінієчку, а в парку бувши не порадив так само робити, не щонібуть
30 Квітня 2016, 00:18
Кого Ви маєте на увазі?
02 Травня 2016, 22:30
Сьогодні намагались погуляти з дитиною в парку, це якийсь жах. Що ви ТАм упорядковували? ЦЕ просто ... навіть слів не підберу, центр міста, біля міськради (пане міський голова - де Ваші очі?)... На двох лавках немає взагалі ні дощечки, Сковзанку більшу знову споганили, зверху доски погнивші попадали, купа камінюк, нама піску, тирчать небезпечні шмати цеменку... Шановні містяни, мами, тати, давайте скинемось на фарбу, дощечки і пісок, коли вже наша шановна влада не може виділити такі бешшшані гроші
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024