На експертизу для нової амбулаторії виділили кошти з районного бюджету

25 Квітня 2016, 19:30
1463

Минулого тижня на засіданні постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та податкової діяльності була розглянута можливість внесення змін до кошторисних призначень районного бюджету по загальному та спеціальному фондах на 2016 рік для Рожищенського районного центру первинної медико-санітарної допомоги.

Зокрема планувалося збільшити асигнування по спеціальному фонду — передати кошти з загального фонду до бюджету розвитку для розрахунку за розробку Робочого  проекту «Реконструкція частини приміщення військкомату під амбулаторію загальної практики сімейної медицини в м.Рожище Волинської області (коригування)», в т.ч. за експертизу, інформує  сайт РДА.

В результаті обговорення вирішили видати відповідне розпорядження голови районної державної адміністрації, а також зміни, проведені цим розпорядженням, винести на розгляд чергової сесії районної ради для затвердження.

Втім, з експертизою чекати не стали, бо амбулаторія потрібна вже.

«Вже були перераховані кошти з районного бюджету, в сумі понад 12 тисяч гривень на проведення експертизи по цінах. Робочий проект був зроблений ще коли долар був по 8 гривень, а тепер вже він набагато дорожчий, бо вартість ремонту відштовхується саме від вартості долара. Результати експертизи будуть за кілька днів», — прокоментував Для Район. Рожище Володимир Мосійчук, головний лікар КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги»

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром