Школярі з Рожища та Топільного взяли участь в чемпіонаті з плетіння маскувальної сітки

23 Квітня 2016, 10:00
1921

На днях рожищенська команда школярів у складі учнів НВК №4 м.Рожище та ЗОШ І-ІІІ ст. с.Топільно взяла участь у відкритому чемпіонаті міста Луцька із плетіння маскувальних сіток «Патріотів юних рученята захистити хочуть тата», організатором якого виступили Громадський рух «Мистецький форпост» та обласна організація «Об'єднання українок «Яворина».

Метою заходу є об’єднання волинської громади навколо спільно справи з підтримки наших військових, які перебувають на рубежі бойових зіткнень з терористичними окупаційними військами, інформують у групі "Мистецького форпосту" на Фейсбуку.

«Кожна сплетена сітка – врятоване життя солдата. Ми розуміємо, що Збройні сили України потребують як моральної так, і матеріальної підтримки, і сьогоднішній захід засвідчив щире бажання молоді долучатися до патріотичного волонтерства», — каже Віталій Шевченко, керівник ГР «Мистецький форпост». 

Районну команду на чемпіонаті представив Рожищенський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на чолі з директором Олегом Шварцкопом. Акцію провели за підтримки благодійного фонду «Фонд Володимира Вдовенка «Людина – мірило всіх речей», ПП «ЛПС» та підприємця Юрія Цейка.







 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39