Рожищанка здобула бронзу в обласному конкурсі «Кращий держслужбовець»

23 Червня 2018, 15:40
4455

Цьогоріч відзначення свята є знаковим, адже український державній службі виповнилось 100 років.

Напередодні Дня державної служби в Україні 21 червня у приміщенні облдержадміністрації відбулися урочистості, де з професійним святом вітали людей, робота яких – служити державі, – повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

До привітань держслужбовців долучився і голова облдержадміністрації Олександр Савченко, який побажав присутнім оптимізму та з гордістю нести свою службу, не дивлячись на усі труднощі. Також керівник виконавчої гілки влади в області зачитав вітання з нагоди 100-річчя державної служби, які надійшли у облдержадміністрацію від Президента України Петра Порошенка та Прем’єр-Міністра України Володимира Гройсмана.

Продовжили офіційну частину врученням відзнак переможцям ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», який в області відбувся 14 червня.


За результатами конкурсу визначили переможців у номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».

Вручали відзнаки кращим державним службовцям керівник апарату облдержадміністрації Богдан Гончарук та голова Волинського обласного комітету профспілки працівників державних установ Ольга Сабурова.

Зокрема, ІІІ місце у номінації «Кращий керівник» між собою розділили:

- начальник служби у справах дітей Любомльської райдержадміністрації Олеся Сацюк та завідувач юридичного сектору апарату Старовижівської райдержадміністрації Ірина Карпук.

ІІІ місце у номінації «Кращий спеціаліст» здобули:

Марія Кондратюк – головний спеціаліст сектору прийняття рішень управління соціального захисту населення Ратнівської районної державної адміністрації:

Дарина Пуршак – головний спеціаліст відділу з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики апарату Рожищенської районної державної адміністрації.

3
Дарина Пуршак
Дарина Пуршак

ІІ місце у номінації «Кращий керівник» здобула Оксана Князюк – завідувач сектору прийому управління соціального захисту населення Турійської райдержадміністрації

І місце у номінації «Кращий спеціаліст» отримав Сергій Міщук – адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг Маневицької райдержадміністрації.

Окрім цього, представники Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Волинській та Рівненській областях Ольга Смалій та Іван Саламан вручили відомчі відзнаки НАДСу.

За зразкове виконання службових обов’язків та високий рівень професійної компетентності нагороджується Грамотою Національного агентства України з питань державної служби Людмилу Костюк – керівника апарату Горохівської райдержадміністрації;

Опісля нагородження для присутніх звучали художні номери за участі артистів дуету «Душа Волині», Ірини Котлицької та студентів Волинського коледжу імені Ігоря Стравінського.


3

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024