На благодійному концерті для хворої рожищанки зібрали понад 14 тисяч гривень

18 Червня 2018, 10:40
4302

Під час благодійного концерту «Люби цей світ» збирали кошти на лікування важкотравмованої мешканки Переспи.

Дійство провели у суботу, 16 червня, з метою підтримки та збору коштів для важкохворої мешканки села Переспа Поліщук Софії Михайлівни, яка постраждала в результаті автомобільної аварії і знаходиться у важкому стані.  Організаторами заходу стала Церква Адвентистів сьомого дня. 

Концертну програму розпочали виконанням молитви «Отче наш» у виконанні ковельського хору. Також цього дня виступали хор та духовий оркестр Церкви Адвентистів сьомого дня м. Ковель та молодіжний хор адвентистської громади села Пожарки. 

Загалом концертна програма складалася з творів на християнську тематику.

Під час концерту було зібрано на лікування Софії вдалося зібрати 14033 тис. грн та 10 євро. Кошти були передані рідному брату Софії Юрі, який був присутній на концерті.

Захід завершився молитвою пастора Ковельської громади АСД Миколи Демчини про зцілення Софії.

«На даний час Софія перебуває на лікуванні в дитячій обласній лікарні, вона знаходиться в комі 1-го ступеня, зі слів мами, є невеличкі позитивні зміни в здоров'ї дитини. Ми просимо всіх долучитися до благородної справи та продовжувати молитись за здоров'я дівчинки», - зауважив пастир Церкви Адвентистів сьомого дня міста Рожище Анатолій




Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024