Учасникам рожищенського клубу «Надвечір’я» подарували концертні костюми

18 Квітня 2016, 22:30
3728

Сьогодні учасники рожищенського співочого клубу «Надвечір'я», заснованого ще у 1990-х роках при Рожищенському терцентрі, отримали приємний подарунок – нові концертні костюми на суму майже 15 тисяч гривень.

А зробила такий приємний сюприз землякам корінна рожищанка, а нині доцент, завідувач кафедри практичної психології і безпеки життєдіяльності СНУ ім. Лесі Українки Мирослава Мушкевич.

«У кошторисі територіального центру на 2016 рік передбачені мінімальні вирати на утримання установи. А костюмам учасників колективу вже понад 20 років, вони фізично зношені та морально застарілі. Тож ми були змушені шукати  спонсорів. Особливо хочу подякувати за допомогу в цьому учасниці клубу Галині Ольдах», — каже завідувачка терцентру Галина Поліщук.

Відгукнулася землячка Мирослава Мушкевич. І завдяки допомозі друзів та колег вдалося зібрати необхідну суму, щоб закупити: для чоловіків – вишиванки та пояси, для жінок – блузки, плахти і чепчики.

«Я відчувала зобов’язання їм допомогти, все ж таки земляки, такий прославлений колектив. Звернулася до бізнесменів, друзів, колег – вони не відмовили, й от тепер наші завжди молоді в душі співаки мають нові костюми», — розповіла Район.Рожище пані Мирослава.

Мирослава Мушкевич та завідувачка територіального центру Галина Поліщук
Мирослава Мушкевич та завідувачка територіального центру Галина Поліщук

Квіти та слова вдячності учасниці клубу «Надверчір'я» Галині Ольдах за допомогу в пошуку спонсорів
Квіти та слова вдячності учасниці клубу «Надверчір'я» Галині Ольдах за допомогу в пошуку спонсорів

Мирослава Мушкевич вручає подарунок учаснику клубу Юрію Мусійчуку
Мирослава Мушкевич вручає подарунок учаснику клубу Юрію Мусійчуку

 

Довідка:

Співочий клуб «Надвечір'я», заснований у 90-х роках при Рожищенському територіальному центрі соціального обслуговування, згуртував літніх людей різних сфер діяльності, серед них — колишні державні вчителі, медики, ветерани праці, учасники та діти війни. Керівник клубу – Анатолій Вольський – шанований композитор, який поклав на музику чимало творів волинських поетів, що видані у трьох його збірниках. На слова рожищанки Галини Терлецької та музику Анатолія Вольського була написана пісня-заклик «Єднаймося» у виконанні дуету «Душа Волині», яка стала особливо популярною в період Революції Гідності.

 

Коментарі
19 Квітня 2016, 11:51
Це вже підготовка до виборів?
19 Квітня 2016, 13:03
Є мудра приказка - роби людям добро та кидай його у воду. Я, думаю, що це є щирий подарунок для старших людей. Не треба бачити у доброчинності рожищан рожищанам політичний підтекст. Будьте добрішими. Це данина учнів своїв вчителям.
19 Квітня 2016, 13:21
А Філіп старий каже не "надвечіря", а "надгробя"... Урод!
19 Квітня 2016, 14:43
Галина Володимирівна, Ви як завжди неперевершена !!!! Супер організатор !!!! Молодець !!! Так тримати !!!
19 Квітня 2016, 18:09
А якби і підготовка до виборів, то що поганого вона зробила? Підіть ви зробіть хоч щось, а то багато вас таких "тролів" на сайті !!!
20 Квітня 2016, 01:12
Галина Терлецька моя тітка,а пан Вольський гарний музикант і співає чудово...Надвечір"я чудовий колектив.Завжди знайдуться ті.які все спаплюжать..Кожному своє,хто чим багатий-тим і ділиться...Ну і що.що люди похилого віку,зате співають,і вдома встигають,і сюди йдуть із задоволенням...
20 Квітня 2016, 01:31
не згідна з першим коментарем Мирослава Іванівна безкорислива людина вибори пройшли нові невідомо коли будуть а добра справа зроблена і люди про це будуть памятати я Вами пишаюсь і дякую що мала нагодуз вами попрацювати такі повині бти усі депутати доречі Мирослава не плануе іти в політику але плануе ще багато добрих справ зробити для свого ріднго міста
20 Квітня 2016, 11:48
Ще б всім такого азарту і вогнику як в цих людей (особливо в Юрія Івановича)...))))!!!! Молодці !!!!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024