У Рожищі відзначать "Поета сезону"

17 Квітня 2016, 11:20
1991 Джерело: Група проекту вКонтакті

22 квітня о 18:00 у дитячій бібліотеці Рожища відбудеться фінальний гала-концерт проекту "Поет сезону", інформують організатори КО "Арт Лайф"

Нагадаємо, вже півтора місяця у соціальних мережах вКонтакті та Фейсбук триває конкурс "Поет сезону", покликаний сповна розкрити таланти молодих поетів та віднайти нові творчі імена.

"Ідея виникла десь у лютому після Дня св. Валентина. Вирішили разом з учасниками КО "Арт Лайф" урізноманітнити поетичні вихідні, які ми проводили раніше, — розповідає один з організаторів Олександр Ковальчук. — До постійних учасників, таких, як Сем Діма (Дмитро Семенюк), Наталія Воронка, Червоний мак (Оля Папінко), Алекс Август (Олександр Ковальчук), Ірина Самочко-Волошина, додались дуже талановита Юлія Нікітюк, у ролі поета пробує себе музикант та автор власних пісень Сергій Янішевський та остання наша учасниця, на даний момент абсолютна дебютанка, Вранішня зоря (Оксана Ковтонюк), котру я в останій момент запросив у конкурс. Про усіх цих людей можна багато чого сказати доброго та хорошого, вони всі дуже талановиті!"

Голосування за трійку фіналістів ще триває. Приєднуйтесь! 

А вже 22 квітня можна буде дізнатися, хто ж став найкращим поетом сезону весна-2016. У рамках вечору також відбудеться медіа-презентація конкурсу, музичні акустичні виступи запрошених гостей, знайомство з учасниками "Поет Сезону", виступи фіналістів і, найприємніше, — нагородження переможців та фіналістів подарунками від місцевих майстринь.

Організатори — КО "Арт лайф" та Дитяча бібліотека м. Рожище — запрошують на захід поетів та їхніх друзів, а також обіцяють, що в новому сезоні конкурсу учасників та шанувальників поезії чекатиме ще більше новинок та сюрпризів!

1

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024