КАБІНЕТ ПОСАДОВЦЯ: директор Рожищенського центру зайнятості Лариса Вишневська

16 Квітня 2016, 22:00
5797

Район. Рожище завітав в невеликий, проте затишний, в рожевих тонах кабінет директора Рожищенського районного центру зайнятості Лариси Вишневської.

«Приміщення нове, не так давно побудоване, тож облаштовувала кабінет сама, на свій смак», - розповідає Лариса Павлівна.


1

 

Тут сонячно, тепло взимку, і спекотно літом. Своє робоче місце керівник любить і проводить тут багато часу. На столі зазвичай лежать справи безробітних, які розглядаються та візуються, веде Лариса Павлівна і щоденник.
Комп’ютер – для роботи, а також не забуває посадовець відслідковувати і події в інтернеті, особливо ті, що стосуються центру зайнятості.


 

Два телефони – для зв’язку з колективом – один, і другий – для швидкого спілкування напряму з обласним керівництвом.



 

На стіні красується картина: «То певно репродукція якогось відомого художника. Зображено Крим і фортецю «Ластівчине гніздо». Цю картину нам подарувала мерія, бо ми два роки поспіль займали перше місце як найкраща установа в місті. Вона дуже гарно вписалася в інтер’єр кабінету», - посміхається Лариса Павлівна.


За зеленню захований куточок духовності – ікони.

«Я не ставлю їх на видному місці, щоб не образити релігійні переконання тих людей, які заходять до мого кабінету. Це часто звичайні безробітні, яким треба довідку підписати чи проконсультувати. Є різні люди, атеїсти наприклад. Або віруючі інших конфесій, які не визнають ікон», - каже пані директорка.


 

В кабінеті чисто і охайно, особливо на столі: «Якщо у людини порядок на столі, то значить у голові теж порядок!» - усміхається Лариса Павлівна. В кабінеті, особливо жіночому завжди має бути лад.





 

В шафці – робочі папки з наказами, номенклатурою, і навіть повідомленнями в пресі про районний центр зайнятості.



 

На шафі – милі дрібнички. «То колеги, обдаровують сувенірами, коли повертаються з відпусток», - посміхається Лариса Вишневська.




 

Всюди зелень: натуральні вазони, і трошки для настрою штучні квіти. На полиці серед вазонів скромно заховалися відзнаки.


1

1

1

1

 

Так само тихенько, виконує свою функцію оберега на підвіконні дідух.

1

 




 

Коментарі
18 Квітня 2016, 11:18
Жах! Ви своєю заявою в часи посту образили почуття мільйонів християн та память святих мучеників за віру! Бо встидаючись святих образів ви поклоняєтеся сатанистам та атеістам, що нищать святині! Вони ж бо цього не встидаються!
18 Квітня 2016, 13:07
Що говорити про язичницький дідух на підвіконні? Ображати почуття? Вони , комуняки-сатаністи, коли знищували храми і срали в алтарях нікого не ображали?
18 Квітня 2016, 14:32
Шановні, Християнин та Православний!<br/> Ви, мабуть, ніколи не стикались з діловою етикою, у якій особисте має залишатись за порогом кабінету, і чого б це не стосувалось : сім&quot;ї, віри, переконань, особистої думки! і я цілком згідна з Ларисою Павлівною, що люди є різні і вони приходять да неї, в першу чергу, як до ДЕРЖАВНОГО СЛУЖБОВЦЯ, а не до попа на сповідь, для цього є церкви, костели та інші місця. Ваші зауваження тут недоцільні.
18 Квітня 2016, 14:44
Я так розумію, що перший камінь кинули звичайно безгрішні (Християнин і Православний), ваше право.<br/><br/>З Біблії. В Євангелії від Матвія (гол. 7, 1-2 ст.) сказано: «Не судіть, та не судимі будете, бо яким судом судите, таким будете судимі; і якою мірою міряєте, такою і вам будуть міряти».
18 Квітня 2016, 14:48
Корекція для редакції:<br/>На грамоті нагороджується Лариса Павліна, а в вашому тексті скрізь вживається Лариса Петрівна, думаю потрібно змінити грамоту або ж редагувати текст...
18 Квітня 2016, 15:27
Дякуємо за пильність, таки Лариса Павлівна. Уже відредагували!
18 Квітня 2016, 17:09
Камінь в християн першою кинула Лариса, сказавши, що ікона може &quot;образити релігійні переконання тих людей, які заходять до мого кабінету&quot; - атеїстів та сатанистів. Тоді взагалі не розміщуй образи і мовчи. Але немає чого наших священників чи то в церквах чи то в костелах називати попами!!! Може то попи у ваших капищах сидять!
18 Квітня 2016, 17:37
Християнин мені здається ви занадто помішані на атихрестських релігіях, моя вам порада - живіть позитивніше і не робіть з мухи слона.<br/>На цьому все думаю наша з вами дискусія вичерпала себе!
18 Квітня 2016, 17:51
Ви не в себе у центрі зайнятості, щоб затикати комусь рота, і говорити про вичерпність дискусії.
18 Квітня 2016, 17:59
&lt;p&gt;Християнин, якщо вам здалося, що я &amp;quot;затикав вам рот&amp;quot; то перепрошую, та я цього не робив. І моє місце роботи не має ніякого відношення до центру зайнятості.&lt;/p&gt;
18 Квітня 2016, 21:18
&lt;p&gt;Християнин, слово піп, означає православний пастир. Анастасія, якщо це ділова етика то непотрібно взагалі ставити ікони десь в кабінеті за якимись ширмами , адже це кощунство і гріх, Це якраз і ображає мої почуття . Павло не вам і не таким як ви мені розказувати що писати і хто безгрішний. Біблію не тільки треба читати , а й виконувати.&lt;/p&gt;
18 Квітня 2016, 22:14
&lt;p&gt;Слово ПОП &amp;mdash; скорочення трьох слів:&lt;br /&gt; Пастир&lt;br /&gt; Овець&lt;br /&gt; Православних&lt;br /&gt; Т. е. Цим словом називали духовних пастирів &amp;mdash; священиків.&lt;br /&gt; Після революції 1917 року, коли почалися гоніння на Церкву, слово ПОП стало образливим.&lt;br /&gt; &lt;br /&gt; Не бачу нічого образливого в цьому слові, що воно означає подивився тільки зараз, але давно знав, що практично в кожній церкві сидить &amp;quot;піп&amp;quot; і він точно не заслуговує на таке слово як &amp;quot;батюшка&amp;quot;.&lt;/p&gt;
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024