Автор книги «Сторінки історії містечка Рожище» шукає спонсорів для видавництва

14 Квітня 2016, 19:10
Ксерокопія книги 3381
Ксерокопія книги

Район.Рожище писав про те, що нещодавно у луцькому видавництві «Вежа» побачила світ книга Леоніда Козярчука «Сторінки історії містечка Рожище».

Як з’ясувалося, всі видрукувані 15 примірників уже практично продано, попри те, що вартість одного екземпляру, немало небагато, —  близько 400 гривень.

Звісно, книга — результат 10-річної праці — того варта! 270 сторінок формату А4, понад 300 ілюстрацій і безліч цікавих фактів.

«У нас досі не було по району та місту такого масштабного дослідження, хоча в інших районах уже давно є», — каже заступник директора районної центральної бібліотечної системи по роботі з дітьми Світлана Матвійчук.

Вона показує ксерокопію книги, надруковану на чорновиках, яку Леонід Козярчук приніс в бібліотеку, та ділиться планами запросити автора на презентацію в дитячу бібліотеку.


 

Як розповів Район.Рожище сам Леонід Козярчук, 5 років він збирав матеріали і 5 років писав. Використовував енциклопедії, розповіді мешканців міста, фото з сімейних колекцій рожищан та інтернет-джерела.

«Маю вже напрацьовані матеріали про Єлизаветин та Дубище, будуть нові книги. Що ж до «Сторінок історії містечка Рожище», то хочу ще видати 10-15 примірників, щоб подарувати їх бібліотекам, школам та музеям. Можливо, надрукую в чорно-білому варіанті, щоб було дешевше. Разом з міським головою шукаємо спонсорів для цього», — говорить автор.



 

Мер підтверджує цю інформацію.

«Я дійсно зустрічався з паном Леонідом. Він звернувся з проханням профінансувати публікацію ще 10-15 екземплярів книги, до Дня міста зокрема. Наразі ми працюємо разом у напрямку пошуку спонсорів для видавництва. До речі, книгу розкупили так швидко, що навіть в мерію не встигли придбати, тож таки мусимо вирішити проблему й надрукувати таку масштабну цікаву роботу», — каже міський голова В’ячеслав Поліщук.


 

Коментарі
14 Квітня 2016, 23:34
ПРАЦЮЄ ЛЮДИНА.ВЕЛИКЕ СПАСИБІ ТОБІ ЛЕОНІДЕ.
14 Квітня 2016, 23:54
Чому такий малий тираж? Я хотів придбати обходив всі магазини, що розповсюджують, скрізь немає. Ціна - 390грн., чи там немає закладеного прибутку? 15 книг на місто - це чистий мізер без прикупу.
15 Квітня 2016, 03:28
А в бібліотеці у нас є така книга?
15 Квітня 2016, 12:31
Є лише такий ксерокс, як на фото.<br/>Власне, з метою подарувати цю книгу бібліотекам, школам та музеям Леонід Козярчук і хоче видати ще 10-15 примірників. Наразі шукають спонсорів.
16 Квітня 2016, 13:58
Можна зробити простіше, хай автор або мерія дадуть картковий номер рахунку у банку і кожен бажаючий зможе скинути пару копійок. Чотири тисячі гривень це ж мізерна сума.<br/>А взагалі то дуже смішна і водночас дуже сумна ситуація. Книга представляє собою доволі серйозне історичне дослідження, причому це взагалі перша книга з таким дослідженням міста Рожище, а державні установи які мають бути напряму зацікавлені у її виході і розповсюдженні не кують і не мелють.<br/>Сором !
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024