Депутати Рожищенської міськради не проголосували за знесення скандальної прибудови

25 Липня 2015, 13:04
2825

Мешканці будинку по вулиці Незалежності 13 міста Рожище вимагають знести прибудову кафе «Старе містечко», депутати проти.

Це питання вирішувалося на засіданні Рожищенської міської ради.

У колективному зверненні мешканці будинку вимагали скасувати рішення міськради про надання дозволу на розміщення МАФу підприємцю Шкільному Ігорю Богдановичу.

Від громадськості виступив рожищанин Роман Поліщук: «Всі бачать гарний фасад кафе, а під нашими вікнами зробили туалет та чинять розпусту Жителі 60-ти квартир змушені ходити через один аварійний вихід кафе перегородило асфальтну доріжку до центрального входу. Це ж депутат міськради. Він повинен показувати приклад, а не порушувати закон!»  

«В мене чоловік спіткнувся обходячи кафе й зламав ногу! А сусід - три ребра»!!! - додала жителька будинку, який розташований позаду скандальної споруди.

Рішення не прийняте та направлене на виконком. Адже «за» проголосували лише 12 з 23 присутніх.

Сам Ігор Шкільний депутат Рожищенської міської ради, член постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів, промисловості, житлово-комунального господарства, транспорту і зв'язку на засідання сесії не з'явився.

В червні 2011 р. підприємцю Ігорю Шкільному було надано дозвіл на розміщення торгового павільйону. Проте власник кафе не оформив договір оренди земельної ділянки. Таким чином Шкільний не сплачує податок за цю землю до місцевого бюджету, повідомляють місцеві мешканці.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024