У Рожище приїздили лауреати «Коронації слова»

09 Червня 2018, 08:30
1965

Аби популяризувати серед населення сучасну українську літературу до Рожища приїздили відомі львівські письменники, лауреати «Коронації слова» Дара Корній та Андрій Процайло.

Про це повідомляється на сторінці Рожищенської районної бібліотеки для дітей у соціальній мережі Facebook.

«Вони вже поїхали далі у літературні мандри Волинню та залишили по собі незабутні враження від цієї зустрічі. Чарівна, усміхнена Дара Корній та «легкий, але сильний» Андрій Процайло, не лише презентували у нашій книгозбірні свою творчість, а щиро ділилися із читачами своїми таємницями, – йдеться у повідомленні. – Обидва автори – лауреати «Коронації слова», львівяни і, як зізналась пані Дара, любителі «нав’язати багато вузлів», щоб не лише зацікавити допитливого читача, а торкнутися найпотаємнішого у його душі.

Карколомні сюжети книг, де привиди й легенди переплітаються з реальними історичними фактами, вкарбовуються в пам’ять, спонукають замислитись, шукаючи в калейдоскопі життя віруси любові та добра. Серед презентованих книг були і добре відомі читачам, і «новонароджені»: «Сузір’я дів» Дари Корній та «Перстень любові» і «Вірус справедливості» Андрія Процайла. 

А ще – була щира розмова письменників із читачами, які цікавилися звідки беруться назви творів, що читають і кого вважають улюбленим автором, які місця їх надихають і що писали Дара Корній та Андрій Процайло, коли були дітьми... Дізнатись про все, що хотіли, не встигли, бо їх уже чекали у Ковелі. Та нам на втіху лишились книги із автографами, багато фото на згадку і обіцянка обов’язково повернутися. Будемо чекати! Величезне ДЯКУЄМО промоутеру туру Микола Мартинюк!». 















 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024