9 червня: яке сьогодні свято, до кого йдемо святкувати

09 Червня 2018, 07:00
Олександр Оліферчук 3274
Олександр Оліферчук

9 червня День народження святкує демобілізований військовослужбовець з Духча – Олександр Оліферчук.

Війна покликала хлопця захищати східні кордони держави у складі 24-ї бригади. У молоді роки Олександру довелося побачити багато біди, але його ніщо не зламало і він залишився щирим патріотом рідної землі.

Щиро вітаємо іменинника! Бажаємо Вам, Олександре, міцного здоров’я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання. Миру, злагоди, шани, любові та достатку у власному домі!

День ангела святкують: Анастасія, Давид, Іван, Іон, Леонід, Леонтій, Ніл, Петро, Феодора.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

9 червня у багатьох країнах відзначають Міжнародний день друзів, Міжнародний день акредитації (International Accreditation Day) та Міжнародний день архівів (International Archives Day).

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять священномученика Ферапонта, єпископа Сардійського.

Погода: Сьогодні очікується +19..+28 °C , без опадів, легкий вітер. Завтра: +20..+27 °C , без опадів, легкий вітер.

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять священномученика Ферапонта, єпископа Сардійсього і мучениці Феодори діви.

У народі є приказка: «На Федору не винось із хати сміття». У цей день не підмітали в домі і не мили підлоги, щоб не накликати біду. У минулі часи в цей день слідкували за мурахами: якщо навколо мурашника багато мурашок - на гарну погоду.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024