ФутболНаРайоні: Огляд сьомого туру Чемпіонату району з футболу

08 Червня 2018, 11:30
3178

У неділю, 3 червня, завершилось перше коло чемпіонату Рожищенського району з футболу 2018 року.

А вже в прийдешню неділю, 10 червня восьмим туром розпочнеться друге коло. 

Яким видалося перше коло чемпіонату Рожищенського району з футболу і що найбільше запам'яталося пропонуємо пригадати разом.

Аутсайдер чемпіонату ФК «Переспа» завітала в гості до ФК «Духче». Як і передбачалось, натиск господарів з перших хвилин не змусив вболівальників чекати забитих голів від своїх футболістів. У другому таймі ситуація конкретно не змінилась, тому місцеві футболісти продовжили розпочату справу і довели матч до впевненої перемоги з рахунком 6-0.

Впіймавши смак забитих голів в останніх матчах ФК «Жидичин» вдома приймав міцний «Кременець». Очікувана перестрілка голами мала б логічно завершитись нічийним результатом. Та гості не погоджувались з таким розвитком подій і лишили за собою останнє слово в цій грі.

Прагнення здобути три очки й не відставати від лідируючої групи виправдали свої сподівання. Підсумок – 2-3 на користь гостей. А «Жидичин» по трошки знаходить себе в Рожищенському районі, хоча поки лише з трьома очками після 7 ігор.


Один з матчів туру відбувся в суботу на стадіоні с. Топільно, де у гості приїхали футболісти «КСПТ». Гра розпочалась з гострих моментів команди гостей. Надалі тополяни оптимізувались й відповіли на це своїми атаками. Але завдяки хорошій зіграності середньої лінії ФК «КСПТ», команда з Рудні зуміла вразити ворота суперника.

Після забитого гола гості продовжували атакувати та загострювати моменти. І у кінці першого тайму круглий знову опинився в сітці воріт «Топільна». На другий тайм господарів вийшли більш агресивними, і вже з перших хвилин почали штурмувати ворота «КСПТ». Та завдяки якісній грі в обороні гостей, тополяни не змогли забити бодай м’яч. Матч так і закінчився з рахунком 0-2.


Багато фанатів футболу приїхали в Сокіл, де їх чекав супер-матч між лідерами чемпіонату «Соколем» і «Торпедо». Темп гри тримав усіх в напрузі з першої хвилини. Соколяни побігли і вже на перших хвилинах могли відкривати рахунок. «Торпедо» обережно грало в захисті і, практично, не відповідало на гострі атаки у своєму напрямку, що було не зовсім схожим на їх стиль гри.

Варто відзначити, що з середини першого тайму гості грали в меншості. Господарі все ж домоглися свого і пішли на перерву виграючи 1-0. У другому таймі темп гри дещо знизився, і здавалось, матч так і закінчиться. Але за 10 хвилин результат матчу перевернувся з ніг на голову – два влучні удари гравців «Торпедо» і рахунок став 1-2. Господарі почали знову створювати небезпечні моменти та все ж, фортуна в неділю була біля воріт гостей, і декілька сейвів голкіпера дозволили команді «Торпедо» здобути важкі 3 очки.

Зауважимо, що Чемпіонат Волині відбудеться у суботу, 9 червня, о 16:30 год в Копачівці. Гритимуть «Торпедо» - «Прип'ятьє (Любешів). 

До уваги вболівальників, турнірна таблиця після першого кола.








Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024