У Рожищі відбувся ярмарок вакансій

07 Червня 2018, 15:08
2003

Одним із найдієвіших способів надання допомоги у підборі підходящої роботи,  а роботодавцям – у якісному підборі кадрів є проведення ярмарку вакансій.

Безпосереднє спілкування  роботодавців з претендентами у присутності працівників центру зайнятості дає ефективний результат.

Щоб знайти кандидатуру на вакантне місце кредитного спеціаліста у Першому Українському Міжнародному банку в четвер, 7 червня, у Рожищенській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій для 13 безробітних громадян.

Відкриваючи міні-ярмарок, директор Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Лариса Вишневська, представила присутнім представника роботодавця - Тетяну Булат, ознайомила шукачів роботи із ситуацією на ринку праці, надала кваліфіковані консультації з питань зайнятості, соціальних послуг клієнтам служби зайнятості, професійного навчання, легалізації праці. Вона наголосила, що основними пріоритетом діяльності служби зайнятості  є поєднання інтересів роботодавців та безробітних для задоволення потреб обох сторін.

Тетяна Булат – менеджер з розвитку території  ПУМБ  ознайомила присутніх з місцем роботи, заробітною платою та умовами праці. Під час заходу безробітні активно спілкувались з представником роботодавця, ставили питання, на які отримали вичерпні відповіді.

Захід пройшов у цікавій та змістовній формі. Вакансією кредитного спеціаліста зацікавились три особи, які запрошені до відділення банку для подальшої співбесіди.

Фахівці центру зайнятості впевнені, ярмарок принесе позитивні результати і роботодавцю в укомплектуванні кадрами підприємства, і громадянам, які шукають роботу.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024