«Олександрівські світанки»: пісні, танці, веселі забави

06 Червня 2018, 21:45
6763

Гучно, весело, змістовно за підтримки Рожищенської районної державної адміністрації 3 червня відбувся фестиваль «Олександрівські світанки».

Дійство стартувало в невеличкому селі Олександрівка завдяки ініціативі місцевих мешканців і було приурочене Міжнародному дню захисту дітей, тож честь відкрити фестиваль випала саме маленьким артистам. Після виступу оркестру на сцену піднімалися лауреати вокального конкурсу «Діти+Літо», який  започаткований з метою виявлення та  підтримки творчо-обдарованих дітей району, які проживають переважно в сільській місцевості.



Цього року відкрилися такі таланти як Юлія Томашинець (с.Іванчиці), Олександра Бак (с.Березолуки), Вероніки Микитюк та Мілани Мельник (с.Городині), Анна Ковба (с.Навіз), Анастасія Матискіна, Олена КиричукВікторія Войчук, Оксана Чирук (с.Іванівка), Анна Кузава, Софія Осипенко (смт.Дубище), Христина Мосійчук , Богдана Бесараб (с.Козин), Павло Шинкаренко (с.Крижівка), Анна Ліщук (с.Городині) та інші.




Фольклор – душа кожного народу, це традиції, наше славетне минуле. Майстерне виконання народних пісень зі справжнім волинським колоритом подарував глядачам колектив «Писанка». Публіка тепло сприйняла виконавців та подарувала їм гучні оплески.

Завітали на фестиваль і зіркові гості. Глядачів зі сцени привітав заслужений артист України Михайло Лазука. Українські шлягери, а серед них і безсмертну «Червону руту» виконав народний артист України Василь Чепелюк.


Учасники фестивалю, лауреати вокального конкурсу «Діти+Літо» та активні мешканці громади с. Олександрівка отримали подяки та подарунки. Заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Кошарук привітав гостей та учасників дійства, побажав зробити фестиваль традиційним, та зазначив що такій захід є яскравим прикладом коли мешканці, навіть такого маленького села, можуть згуртувавшись досягнути любої мети.


До слова, на території концертного майданчика працювали дитячі атракціони та розваги, гості могли посмакувати морозивом та квасом.

Розворушили та спонукали публіку до танцю «гарячі» колективи «Сокільські веселухи» та «Любо». Вони подарували запальних народних пісень в оригінальному виконанні.

1

Як результат – встояти на місці було важко, ноги просилися до танцю. Та справжнім сюрпризом для гостей фестивалю став виступ гурту «Тріода». Учасники талант-шоу «Х-фактор» поводилися весело і невимушено. Дарували гостям дійства українські та світові шлягери у власному виконанні. Хлопці з «Тріоди» по-справжньому запалили публіку, окрім майстерного виконання, вони жваво спілкувалися з глядачами за рамками сцени, на території концертного майданчика.


А для маленьких гостей влаштували справжній мистецький сюрприз: всіх, без виключення дітей запросили на сцену для спільного виконання пісні. Таке запрошення викликало феєрверк позитивних емоцій у маленьких шанувальників: поряд з зірками їм випала рідкісна нагода спільно заспівати та навіть потанцювати.

Після завершення виступу, всі охочі глядачі дійства зробили колективне селфі з учасниками гурту «Тріода», а справжні фанати мали нагоду сфотографуватися з кумирами особисто.

Організаційний комітет







1

2

1



1




 

Коментарі
07 Червня 2018, 02:01
Дай Боже здоровя і добра організаторам!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024