Голова облдержадміністрації залишив очільників районів без премій та надбавок

05 Червня 2018, 12:38
2331

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко звинуватив підлеглих у саботажі та повідомив, що очільники районів на півроку залишаться без премій та надбавок. 

Про це йшлося під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації 5 червня, - інформує ІА Волинські новини.

«Світлана Мишковець мені сказала, що 18 інклюзивно-ресурсних центрів цього року в області будуть побудовані. Раніше підписали меморандум з фондом Марини Порошенко. Я подивився пару і забракував, потім їх перевіряла Мишковець і доповіла, що все добре. В підсумку, знову проїжджаю, кіт ніде не валявся і питань ні в кого немає. Скільки Ви будете мені брехати разом зі Світланою Євтихіївною?» - звернувся голова ОДА до начальник управління освіти, науки і молоді Людмили Плахотної.

Також він розповів, що доручив керівникам районів повідомити об’єктивну інформацію про стан навчальних закладів, маючи на меті підготовку інформації про гуманітарну катастрофу. Всі керівники РДА, з його слів, навіть про ті школи, де діти вчаться в аварійному приміщенні чи в колишній конюшні, написали, що «все чьотко».

«Що відбувається? Це саботаж, чи що? Жодному голові району жодної премії на півроку. Познімати всі надбавки», - звернувся до підлеглих Олександр Савченко.

Нагадаємо, у четвер, 21 червня, скликають тридцять другу сесію районної ради. Сесія відбудеться в залі засідань районної ради об 11:00 год.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024