Новонароджене дитя військовослужбовця 14-ї ОМБр в реанімації, потрібна допомога

05 Червня 2018, 11:33
2136

У реанімації Волинського неонатального центру перебуває мама з немовлям – дружина військовослужбовця 14-ї бригади. Друзі та знайомі просять про допомогу цій родині. 

Хлопчик народився 2 травня, у нього була затримка дихання. Пізніше поставили діагноз «гідроцефалія». Малюку вже зробили першу операцію з шунтуванням, попереду - ще одна операція, - повідомляє РАДАР.

– У капітана 14-ї бригади народилась дитина, і зараз вона в Луцьку в реанімації. Подружжя немісцеве, на Волині у них немає нікого. Крім нас. Всі гроші, які мали, витратили… - розповідає Олександр Гуліта – теж молодий батько, якого доля звела з цією родиною в лікарні.

- Зустрілися ми з ними в реанімації для новонароджених. Їхній хлопчик народився 2 травня, і в нього була затримка дихання. Пізніше поставили діагноз “гідроцефалія”. Своїми силами ми (спільнота “Тризуб 2”, це стоматологи-волонтери) допомогли їм коштами на операцію з шунтуванням. Я виклав у вайбері повідомлення, люди відгукнулись. Малому покращало на деякий час, але зараз знову пішла затримка дихання. Дуже потрібні кошти на лікування й на уколи, які дають, щоб він міг дихати самостійно. За 3-4 місяці мають робити ще одну операцію.
Батько служить у Володимирі-Волинському. Родом із Хмельниччини. Сам із дитячого будинку, учасник АТО. Мама зі Сходу. Вона лежала 5 місяців на збереженні в лікарні у Володимирі, і всі кошти йшли на медикаменти. Тепер грошей у них зовсім немає, і в Луцьку їм записують в аптеці в борг. Людям треба допомогти, бо їм допомоги нізвідки чекати..

Цей молодий чоловік, який переживає не лише за свою дитину, що потрапила в реанімацію, а й за чужу, організовував збір коштів. 

Всі, хто хочу допомогти родині військовослужбовця 14-ї ОМБр, можуть переказати кошти на: 

Картка Приватбанку - 5168742607410424

Отримувач: Решетняк Вікторія Аркадіївна.

1

 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що понад 300 тисяч гривень використали у Володимир-Волинському районі на закупівлю медичного обладнання.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024