У Рожищі відкрився магазин техніки Stihl та Viking

02 Червня 2018, 22:35
9557

«Mototex» (бензо-мото-вело) у Рожищі – це магазин фірмового інструменту для дому і саду, для бізнесу та виробництва.

Тільки тут ви можете придбати надійну техніку для професіоналів та дбайливих господарів STIHL та VIKING і підібрати захист від пилу й шуму та захисний одяг за вашими потребами.  

Не секрет, що задоволення та радість від догляду за газоном та садом дарують інструменти VIKING. Їх надійність та комфорт забезпечують максимальне полегшення роботи в саду. Вони незамінні у догляді за газоном, для подрібнення садових відходів і під час культивування ґрунту. Зручність в експлуатації забезпечує легку роботу, а різноманітні інноваційні функції допомагають виконувати найскладніші завдання.

Віники та щітки – вчорашній день! Сучасні мийки високого тиску STIHL миттєво подолають найстійкіший бруд у будинку, майстерні, гаражі та на присадибній ділянці. Блищатиме все – від доріжок, тераси, садових меблів до автомобілю та трактору. І все що Вам для цього знадобиться це підключення до електромережі та наявність води.

Новий культиватор VIKING забезпечує швидкий темп роботи під час обробки великих ділянок та важких ґрунтів. Культивування, скопування, підгортання чи розпушування – йому під силу будь-яке завдання. За високий робочий комфорт відповідають численні елементи оснащення, продумані інженерами компанії VIKING до дрібниць. Спеціальна форма фрез й ефективна антивібраційна система збережуть Ваші сили та зроблять працю найбільш ефективною.  

Як казав засновник Андреас Штіль, «інструмент є настільки якісним, наскільки якісним є його обслуговування». Тому в цьому магазині представлений не лише надзвичайно широкий асортимент продукції, а й фахова консультація.


Словом, широкий асортимент продукції в магазині «Mototex» гарантує, що Ви завжди знайдете інструмент, що найбільше відповідатиме Вашим потребам.  

Заходьте в магазин «Mototex» у Рожищі щоб підібрати необхідний інструмент, дізнатись більше про новинки та отримати безкоштовну консультацію.

Адреса: місто Рожище, вул. Героїв УПА, 2 (вхід з ринку). Тел: 050-719-50-32.

Магазин працює з вівторка по неділю: 9:00 до 16:00 год. Вихідний – понеділок.

Коментарі
03 Червня 2018, 02:30
Магазин просто супер! Після покупки товару допомагали, консультували, не відмовляли з допомогою ніразу. Так тримати!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024