ФутболНаРайоні: Огляд 6-го туру Чемпіонату району з футболу

01 Червня 2018, 09:30
1500

Минулий футбольний вікенд на Зелені свята, як і очікувалось, приніс нам хороші поєдинки.

В жодному матчі не було зафіксовано розгромних рахунків, а тому цей тур видався дійсно найцікавішим серед усіх.

У Переспі місцева «Переспа» приймала на своєму полі новачка ФК «Жидичин». Намагання команд здобути бажані перші три очки перетворювалась у гострі наступи з обох сторін. Та все ж, атакуючий потенціал гостей у цьому матчі краще реалізував свої можливості. Два забиті голи на виїзді дали змогу отримати першу перемогу в чемпіонаті команді з Жидичина, на що господарі відповіли лиш одним, чого не вистачило навіть для нічиєї. Підсумковий рахунок – 1-2.

Другу поспіль перевірку на сильних суперників пройшов «Кременець». В Копачівці усім командам ігри даються досить важко. Цей поєдинок не став виключенням. Рівна й напружена гра в першому таймі не принесла голів. Проте, клас гравців «Торпедо» відіграв свою роль і приніс перемогу 1-0. Другий тайм не вирував подіями до 70 хв, коли господарі заробили пенальті з вилученням гравця-суперника.

Невеличка втома від матчу чемпіонату області і відсутність декількох гравців дозволила спокійно довести матч до логічного завершення, хоча старання вразити ворота в гостей були. Підсумок – 2-0 за торпедівцями.

Матч туру відбувся в Топільно, де господарі приймали амбітний ФК «Духче». Гра без центру поля приносила безліч небезпечних моментів біля обох воріт. Ключову роль в багатьох епізодах зіграли голкіпери, які рятували свої команди від пропущених м’ячів. Та обмін голами все-таки відбувся, і здавалось, матч закінчиться бойовими 1-1, але рідні трибуни понесли своїх вперед, що й принесло свої плоди у вигляді домашньої перемоги. Підсумковий рахунок – 2-1 на користь ФК «Топільно».

Багато вболівальників зібрала гра в Рудні, де зустрічалися «КСПТ» та «Сокіл». Обидві команди мають серйозні завдання на чемпіонат, тому з перших хвилин почали грати обережно біля своїх воріт з мінімальною кількістю гольових моментів. Прагнення «Соколя» до реваншу за торішню поразку вилились у гол в першому таймі.

Друга частина поєдинку, який супроводжувався надзвичайною спекою, теж не відзначалась особливою активністю гравців, та все ж гості змогли закріпити виїзну перемогу ще двома м’ячами. Натомість гравці «КСПТ» залишили домашнє поле, ні разу не відзначившись у воротах суперника.

Підсумок – 0-3 за соколянами, які й далі очолюють турнірну таблицю.

1


1

1


1





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024