30 травня: яке сьогодні свято, до кого йдемо святкувати

30 Травня 2018, 07:40
5486

Доброго ранку, читачі! Сьогодні середа, 30 травня. 

Нехай день буде веселим і цікавим на події у житті.

Бадьоріться улюбленою кавою, запрограмовуйте себе на вдалий початок дня.

Радійте життю, цінуйте те, що маєте. Хай швидко прийде п’ятниця й гармонійні вихідні!

День ангела святкують: Адріан, Андронік, Євдокія, Єфросинія, Микола, Панас (Опанас, Афанасій), Степан, Феофан, Юна (Іунія, Юнія).

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

У середу, 30 травня 2018 року, світова громадськість відзначає декілька важливих дат календаря: Всесвітній день боротьби проти астми і алергії, Міжнародний день розсіяного склерозу, а також День жіночої емансипації (День емансіпе).

30 травня в історії: 100 років (1918) з дня формування української державної служби - ухвалення закону про урочисту обітницю урядовців і суддів та присягу військових на вірність Українській Державі.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять апостола від 70 Андроніка і святой Юнії; святителя Стефана, патріарха Константинопольського.

Погода: Сьогодні очікується +19..+27 °C , без опадів, легкий вітер. Завтра: +22..+28 °C , без опадів, легкий вітер.

Народний прогноз погоди: 30 травня відзначається день преподобного Ісаакія Далматського, апостола Андроніка і святої Іунії. Вони вірили у Христа, проповідували його вчення. Померли мирно, що для І століття було рідкістю. У давні часи помітили, що погода влітку буде саме такою, якою вона є у цей день.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024