Вихованцям Навчально-реабілітаційного центру влаштували арт-терапію

04 Квітня 2016, 17:45
2237

2 квітня у Рожищенському реабілітаційному центрі побували студенти-волонтери з Луцька. Вони влаштували для дітей зі складними долями сеанс арт-терапії, пише Громадське.Волинь.

Грали ігри і малювали: кожен сам себе і майбутнє літо. Усі ці роботи потраплять у велику експозицію обласної виставки, що запланована на липень цього року.

«Ідея виставки – показати про що мріють діти-інваліди, діти, позбавлені батьківського піклування, з неблагополучних сімей, – розповідає волонтер Володимир Бут-Гусаїм. – Моя команда – це унікальні волонтери, це студенти з різних учбових закладів, яких у свій час об’єднала акція «Миколай про тебе не забуде». Ми тоді зібралися і почали допомагати. Але більшість людей згадують про дітей з реабілітаційних центрів, притулків і інтернатів тільки на свята. Ми зрозуміли, що це треба робити постійно. Тепер ми їздимо по таких закладах. Нас тут чекають. Дітям потрібна не просто увага, а й спілкування, нові друзі. Мистецтво допомагає нам їх зрозуміти, почути, а їм самим – розкритися».

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024