Крижівка: нагородили учениць – переможниць «лісових» конкурсів

28 Травня 2018, 17:00
5507

Своїх переможців-школярів лісівники Волині традиційно привітали на святі Останнього дзвінка.

Про це повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Головний лісничий ДП «Ківерцівське лісове господарство» Андрій Зінич, лісничий Боголюбського лісництва Сергій Забожчук та лісничий Рожищенського лісництва Воробей О.О. взяли участь в урочистих заходах, присвячених закінченню навчального  року, у ЗОШ I-III ст. с. Боголюби (Луцький район) та ЗОШ I-III ст. с. Крижівка (Рожищенський район).

Вони привітали дітей, вчителів та батьків із  закінченням навчального року, побажали випускникам успішної здачі ЗНО, легкої дороги в самостійне, доросле життя, гарного відпочинку. Головний лісничий ДП «Ківерцівське ЛГ»  звернув особливу увагу на постійну та плідну співпрацю, яка проводиться між шкільними лісництвами цих шкіл та підприємством. Оскільки завдяки дітям було висаджено не один гектар лісових культур. Шкільні лісництва беруть активну участь у Всеукраїнських акціях, масових заходах, конкурсах, які проводяться у лісовій галузі, займаючи при цьому призові місця.

Так, за проведений конкурс  творів та малюнків на тему: «Людина і ліс» було відзначено:

Шевчук Олена – учениця 8 класу ЗОШ I-III ступенів с. Крижівка  – 2 місце;

Примак Анастасія – учениця 8 класу ЗОШ I-III ступенів с. Крижівка – 2 місце.

Коментарі
29 Травня 2018, 02:15
Не читайте цей сайт! <br/> Люди під іншою статтею почали висловлювати своє невдоволення і проблеми, з надією, що їх таким чином почує керівництво міста, то ці писаки взяли всі коменти повидаляли, позатикали своїми діями, людям роти, їм плювати на людей!
29 Травня 2018, 02:19
А ви не пробували своє невдоволення висловлювати зареєструвавшись на сайті, або прямо адресату. Звикли весь бруд тут виливати. Тепер так не буде.
29 Травня 2018, 02:22
Люди щось організовують, інші пишуть, стараються, а тут прийде обіллє брудом і сидить в конурі довольний. Реєструйся, щоб люди знали свого героя. Може і про тебе є шо кому сказати.
29 Травня 2018, 14:13
А я ще прямо адресату висловлю своє невдоволення, ви не хвилюйтесь!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024