Нововолинський гурт «Цвях» розважав рожищенську публіку

28 Травня 2018, 11:10
7530

Гурт із Нововолинська підкорив серця рожищенських слухачів.

У неділю, 27 травня, під час святкування Дня міста перед рожищанами та гостями Рожища виступив Гурт «Цвях» з Нововолинська.

Виступ гурту не на жарт запалив публіку і хлопців довго не хотіли відпускати зі сцени.

Нагадаємо, гурт «Цвях» був заснований у 2014 році. З того часу і до сьогодні склад залишається незмінним. Хлопці відразу взялись до напрацювання авторського матеріалу.

Тексти їх пісень експресивні, вони заставляють слухача повірити в казку, дають слухачеві підґрунтя для роздумів про сенс буття і життєві цінності. Музиканти грають у змішаному стилі: панк, ска, фолк, реггі, етно та виконують твори на власні тексти, в основному, українською мовою.

Головна мета музики гурту – це пробуджувати свідомість українців, діставати із глибин давно забуту культуру та шанувати традиції, що лишили нам предки. Нагадати людям, що є справді цінним та вічним. Через казкові, ліричні та побутові мотиви, знайомі усім з дитинства, нагадують українцям, хто ми є, та де наш дім. 

Хлопці виступали на таких фестивалях, як «Мотане літо», «Рок Булава», «Перлина Заходу», «Fest.Like», «Корець Rock» «Grove Fest». Безумовно, тепер у них побільшало шанувальників і в Рожищі.


2



 

Коментарі
28 Травня 2018, 15:59
організатори свята рeально здивували
29 Травня 2018, 01:32
На скільки мені відомо тут мали співати тріо- Євген Станько, Нінель Бречко і Ольга Філіпчук - що сталося оргкомітет не пропустив чи що ... Хотілося почути.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024