У Рожищі тривають останні приготування до святкування Дня міста

27 Травня 2018, 13:35
3706

У День Святої Трійці, 27 травня, рожищани відзначають День міста.

З самого ранку на площі Незалежності у Рожищі активно йдуть останні приготування, - про це повідомляють на сторінці у Facebook організатори свята, Рожищенська міська рада. 

«Ну що ж, рожищани, цей день настав! Усіх вітаємо зі Святою Трійцею та Днем міста Рожище! У церквах міста відбулося святкове Богослужіння, а на площі Незалежності вже розгорнувся святковий ярмарок, де народні умільці представлятимуть рожищанам та гостям міста свої вироби. Майстри вже розпочали проводити свої майстер-класи та робити тату.

На головній сцені - останні налаштування, а учасники духового оркестру «Любарт» вкотре проводить репетицію, адже саме вони, об 15:30 год відкриватимуть свято у Рожищі. Надувні батути, каруселі та різні смаколики чекають на маленьких рожищан, а для старших - уже смажаться шашлики.

Словом, місто потроху оживає та чекає усіх-усіх на святкування», - йдеться у повідомленні.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Рожище: відома програма святкування Дня містаАфіша найцікавіших подій: Що підготували для рожищан на День містаРожище: відомо, хто виступатиме на День містаРепер-доброволець Микола Габдулхаков вперше виступить на рожищенській сцені.


1

1





1


1




2
























 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024