Афіша найцікавіших подій: Що підготували для рожищан на День міста

23 Травня 2018, 17:15
4775

У День міста Рожище, 27 травня, відбудеться безліч цікавих заходів, серед яких «смачні» фут-зони та арт-проекти, а на «десерт» - концерт за участі відомих на Волині гуртів.

З нагоди святкування Дня народження Рожища для рожищан та гостей міста підготували багато святкових сюрпризів. Окрім традиційних урочистостей містянам представлять свої вироби понад 20 майстрів з міста Рожища, Ківерці, Луцька, Ковеля, Княгининка та Торчина.

1

Зокрема, для юних рожищан будуть проводитися майстер-класи із гончарства, малювання піском, розфарбовування статуеток, виготовлення картин з паєток та прикрас для волосся. Також у Рожище приїдуть майстри з аквагриму та глітер-тату!

А представники Рожищенського БДТ ексклюзивно для гостей свята проведуть майстер-класи з точкового розпису та соломоплетіння.

2

3

Під час святкування Дня міста працюватимуть різноманітні атракціони. Приємним бонусом буде розіграш квитків на згадані розваги під час проведення програм від Будинку дитячої творчості та Рожищенської районної бібліотеки для дітей.


1

Протягом дня для відвідувачів свята будуть відкриті безкоштовні фотозони від найкреативніших агенцій з проведення свят нашого міста. А на численні прохання для рожищан буде встановлена фотозона «Я люблю Рожище». Щоб кожен мав нагоду ще раз освідчитися в любові до малої Батьківщини.


Рожищани люблять спорт. По-різному – хто сидячи на дивані чи трибуні й вболіваючи за улюбленого спортсмена чи команду, а хто і здобуваючи перемоги на місцевих і міжнародних змаганнях.

Багато хто з нас є прихильниками спорту, навіть не знаючи про це, бо ж рибалка, наприклад, може бути й спортивною! А ще спорт це сила, краса і здоров’я! 27 травня! На День міста! На території спорту, що розтягнеться на площі Незалежності, спортсмени клубу «PLAZA» покажуть свої виступи, проведуть розіграші призів. А ще на гостей міста чекає запальний тверк у виконанні спортсменки з «PLAZA».

А для маленьких рожищан в парку, поблизу славнозвісних рожищенських ведмедів, стартуватиме спортивно-розважальна програма з цікавими іграми та, звісно, подарунками.



Під час такого масштабного святкування вам не варто турбуватися про те, що залишитесь голодними. Для цього в парку будуть облаштовані фуд-зони зі стравами та напоями на будь-який смак від добре відомих закладів нашого міста: «Евеліни», «Мяс’КО», «Меридіана» та інші.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Рожище: відомо, хто виступатиме на День містаРожище: відома програма святкування Дня міста.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024