Для діток АТОвців та переселенців влаштують особливий День сміху

31 Березня 2016, 19:25
2326

Завтра, 1 квітня, о 15:00 на площі перед Будинком дитячої творчості для діток військовослужбовців та переселенців влаштують веселе свято — День сміху.

На малечу чекає гарний настрій, веселі забави та цікаві ігри! — переконують організатори: ГО "Рука допомоги", Будинок дитячої творчості та РД "Просвіта" .

"Сподіваємось, погода нас не підведе і теж завтра усміхнеться нашим діткам. Будемо розважатися, грати в ігри, малювати і... але всіх секретів не розкажу!" — розповідає член ГО "Рука допомоги" Ірина Зенц.

"Серед дітей внутрішньо-переміщених осіб, з якими я спілкувався, є багато обдарованих. І їх здібності потрібно розвивати! В тому числі будемо це робити й завтра, на святі", — додає активіст, голова громадського руху "Мистецький форпост" Віталій Шевченко.

 

Коментарі
01 Квітня 2016, 01:12
<p>Читаю аж коробить, а сказати, що для всіх діток свято в лом? Чи там по списках буде, а прийде просто дитина так виженуть? Чи якщо буде на 10, 20 діток (які не підлягають під норми тих для кого свято) більше, то це буде затяжко для організаторів? Якось не так, такі свята мають бути організовані, щоб дозволити малим влитися в нову атмосферу, в нову ментальність, завести друзів серед місцевих, а виходить, що їх виділяють і роблять кастою, от ви переселенці, от для вас свято. Я розумію, що назва такого свята дуже гарно звучить у звітності про проведені заходи, але треба вже думати, якщо щось робиш, то для чого і як це зробити краще. Можливо трохи емоційно, молодці, що стараєтесь, але чомусь на мою думку трішки якось не так....</p>
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024