Рожищенські футболісти їздили до Любешова грати у міні-футбол

21 Травня 2018, 12:50
3280

У Любешові пройшли змагання з міні-футболу серед волонтерів та АТОвців.

Футбольне протистояння, приурочене Дню Героїв, відбулося у неділю, 20 травня, на центральному любешівському стадіоні «Колос».

На береги Стоходу прибули сім команд із Маневицького, Рожищенського, Ківерцівського районів та міста Володимира-Вролинського. А саме, «САМООБОРОНА ВОЛИНІ», «САМООБОРОНА» (Рожище), «САМООБОРОНА» (Ківерці), «ВАРТА ГРОМАДИ» (Рожище), «ВОЇНИ АТО» (Прилісне), «АКТИВІСТ» (Нововолинськ), «СПІЛКА ВОЇНІВ АТО» (Рожище) та «ВОЛОНТЕР» (Любешів).

Нагадаємо, що започаткували змагання з міні-футболу ГФ «Самооборона міста Рожище» у 2016 році, організувавши на стадіоні «Колос» у Рожищі гру серед волонтерів Волині «Благородне серце – вічно живе». Захід був присвячений пам’яті загиблих волонтерів.


У спортивно-запеклій боротьбі всі учасники виявили волю до перемоги та показали свої найкращі спортивні якості. Приємно бачити таку кількість людей, об’єднаних спільною метою, ідеєю та позицією. Адже не тільки на футбольному полі ці сильні чоловіки прагнуть перемоги: частина з них мужньо стояли перед лицем смерті на Сході країни, ні на мить не забуваючи про перемогу.



Цього разу, кількаразовий переможець, команда «ВОЛОНТЕР» (Любешів), поступилася першим місцем футболістам команди «Волонтер» з Володимира-Волинського, та посіла друге місце. А «бронзу» у чесному поєдинку виборола «Самооборона» з міста Ківерці.


Згідно традиції, яка уже склалися у волонтерів, восени футбольний турнір відбудеться у команди-переможця. Бажання приймати футболістів-волонтерів на своєму полі виявили «бронзові» призері. Отож, восени команди зберуться на ківерцівському полі. 

Всі учасники щиро сподіваються, що з кожним роком змагання з міні-футболу між волонтерами набере розмаху, приєднає більше учасників та не тільки популяризуватиме спорт, а й об’єднуватиме тих, кому небайдужа Україна та українці.

Коментарі
22 Травня 2018, 01:49
А в Рожищах міні спортмайданчик не відбувся !!!
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024